Forumul este pe placul tau? Pentru noi, parerea ta conteaza!

Forumul este pe placul tau? Pentru noi, parerea ta conteaza! Dar pentru ca forumul kidz sa fie mai "stufos" si mai bogat in informatii utile voua, mamicilor si viitoarelor mamici, trebuie ca fiecare sa contribuie cu cate ceva.

Intra pe forum, posteaza comentarii, raspunde intrebarilor pe care le au mamicile in cazul in care esti la curent, la randul tau deschide subiecte noi si spune-ti "oful" sau intreaba orice nelamurire ai avea... cine stie de unde "sare iepurele" si primesti raspunsul.

Pe forum discutiile continua intens. Iata care au fost cele mai discutate teme pe forumul Kidz in saptamana ce tocmai s-a incheiat:

Vesnica problema a proaspetei mamici: alimentatia bebelusului, o tema foarte controversata de altfel... Schimba opinii, afla cum procedeaza si alte mamici, spune-ne cum procedezi tu cand ai de-a face cu alimentatia bebelusului!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Recent ne-am hotarat sa facem o arhiva cu tot felul de cantecele, poezii si ghicitori. Vei vedea ca in scurt timp acest subiect va deveni ca o carte si vei putea sa iti incanti micutul cu cantecele de la mamicile Kidz.

Paginile de bancuri, perle si cuvinte de duh se inmultesc, iar mamicile au ce citi pentru amuzament. Tu ce banc haios cunosti? Nu vrei sa ni-l spui si noua?

Sectiunea Mamele intreaba este creata special pentru ca tu sa poti adresa intrebari celorlalte mamici, intrebari care nu fac subiectul niciunei alte sectiuni din forum. Te asteptam cu intrebari!

Nici mamele din strainatate nu se lasa mai prejos... ele zilnic posteaza comentarii si comunica una cu cealalta. E greu sa fii departe de casa, nu-i asa?

Te asteptam pe forum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri