Comunica pe Forum cu mamicile noastre pentru a afla untimele noutati!
Comunica pe Forum cu mamicile noastre pentru a afla untimele noutati!

Ai vreo problema? Esti nedumerita in legatura cu ceva? Vrei sa ne impartasesti cate ceva despre bebelusul sau copilul tau? Despre cum e viata de mamica? Atunci e cazul sa intri pe forumul kidz! Aici poti rezolva orice fel de problema!

Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici, sa deschizi subiecte si topicuri si sa comunici eficient cu celelalte mamici. Poate cineva a auzit ceva despre un subiect care te intereseaza in mod special sau se confrunta cu aceeasi problema pe care o ai tu.

Ai nascut pe cale naturala sau prin cezariana? Ti-a fost frica? Povesteste-ne experienta nasterii ingerasului tau… viitoarele mamici sunt cu siguranta interesate sa afle mai multe lucruri despre acest subiect.

Tu ce mai gatesti nou? Spune-ne si noua! Unele mamici au epuizat retetele de mancare si nu mai stiu ce sa pregateasca bun pentru familie! Iar daca cunosti mai multe retete de mancare pentru bebelusi sau copii le poti nota aici, vrei doar tu sa gatesti papa bun pentru micutii tai?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Leagăn pentru toată copilăria

Intra in sectiunea MAMI din forum si discuta orice subiect te intereseaza pe tine, deoarece inainte de a fi mama esti in primul rand femeie.

Nici taticii nu au fost uitati, si ei au un loc special cu subiecte interesante! Daca esti tatic intra aici si vei afla tot ceea ce te intereseaza!

Intra pe Cafeneaua Forumului si fa cunostinta cu mamicile noastre… cu siguranta te vor primi cu bratele deschise la o cafea virtuala alaturi de ele.

Daca ai vre-o sugestie, vre-o nelamurire legata de forum, ne poti contacta aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri