Kidz si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele cinci carti oferite de editura Nemira.

Kidz si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele cinci carti oferite de editura Nemira.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pana Joi, 6 noiembrie 2008, un email pe adresa office@kidz.ro in care sa ne spui ce iti place si ce nu-ti place la Kidz.

Castigatorii vor fi anuntati prin email vinerea viitoare.

Nu uita sa te semnezi, sa ne spui orasul in care locuiesti si eventual un numar de telefon pentru a te putea contacta mai usor!

Iti mai oferim o sansa sa castigi in aceasta saptamana cartea “vedeta” Totul Despre Aromaterapie.

Aceasta cuprinzatoare introducere in practica aromaterapiei trateaza modul in care trebuie alese si utilizate uleiurile esentiale pentru o mai buna sanatate, pentru frumusete si pentru o stare de bine generala. Veti gasi aici tot ce trebuie sa stiti despre acest subiect - ingrijiri cosmetice, tehnici de masaj, cum sa va creati propriile parfumuri, remedii simple pentru diverse afectiuni si sugestii de meditatie pentru relaxare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Principiile de bază ale mașinii CNC

De asemenea, aveti la dispozitie un catalog ce cuprinde 68 de uleiuri esentiale, frecvent utilizate sau exotice. Pentru fiecare ulei sunt descrise caracteristicile sale, principalele proprietati terapeutice si eventualele contraindicatii.

Mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri