Dupa anii adolescentei incep sa apara diverse probleme in ceea ce priveste imaginea: riduri, celulita etc. Vergeturile apar mai ales dupa sarcina, insa multe femei le prezinta si inainte de a concepe un copil.

Dupa anii adolescentei incep sa apara diverse probleme in ceea ce priveste imaginea: riduri, celulita etc. Vergeturile apar mai ales dupa sarcina, insa multe femei le prezinta si inainte de a concepe un copil.

Majoritatea mamicilor se confrunta cu celulita si vergeturile, iar tratamentele cosmetice destinate eliminarii acestor probleme nu dau intotdeauna rezultate. De aceea va propunem cateva metode naturiste de a scapa de celulita si vergeturi.


Metode naturiste de a elimina celulita

Termenul de celulita a fost inteles gresit de marea majoritate a populatiei, insa pentru ca a fost atat de des utilizat in sensul modificarii estetice a pielii a fost acceptat astfel. De fapt, celulita inseamna inflamatia stratului de grasime subcutanat, situatie deosebit de grava. Insa in cosmetica acest termen este folosit pentru imaginea de “coaja de porocala” a pielii care apare cel mai frecvent la nivelul coapselor, feselor, mijlocului si partii posterioare a bratelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Cum se foarmeaza celulita?

Datorita unei alimentatii inadecvate, stresului si lipsei sportului celulele grase subcutanate sufera modificari atat de continut cat si in privinta vascularizatiei. Prin cresterea de volum a celulelor grase, circulatia locala se modifica, aportul de oxigen si nutrienti devine insuficient si o serie de celule grase se sparg, eliminandu-si continutul in spatiul intercelular. Aici se dezvolta un minim proces inflamator, avand ca rezultat final secretia de elemente conjunctive, fibre care organizeaza tesutul gras in “ochiuri de plasa” si care se leaga de partea profunda a pielii, tractionand-o. In felul acesta pielea capata un aspect de “coaja de portocala”. Este deci evident ca odata instalata, celulita este greu de inlaturat, necesitand timp, rabdare si multa vointa.

Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Leagăn pentru toată copilăria 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Tratamente naturiste contra celulitei

1. Zilnic se bea o cana cu infuzie de papadie. Se pun 1-2 lingurite de planta uscata la o cana de apa fierbinte, se lasa 10 minute, se strecoara, apoi se adauga o felie de lamaie si se bea infuzia neindulcita.

2. Comprese cu decoct de iedera. Pentru a prepara decoctul sunt necesare circa 300 de grame de planta uscata, care se marunteste bine si apoi se pune la fiert in 1,5l de apa. Apa se fierbe la foc mic timp de doua ore. Apoi se lasa la racit acoperindu-se vasul cu un capac, iar cand decoctul a ajuns la o temperatura suportabila pentru piele, acesta se strecoara si se inmoaie compresele deja pregatite. Acestea se aplica pe coapse, solduri, acolo unde celulita este prezenta. Compresele se schimba la circa 30 de minute, si este indicat sa fie folosite cu cateva ore inainte de culcare. Tratamentul se poate repeta trei sau patru zile pe saptamana timp de o luna, dupa care se face o pauza de o saptamana apoi tratamentul se reia.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri