Draga parinte, esti deja un parinte bun pentru copilul tau, deoarece ai avut norocul, curajul si dorinta de a avea un copil! Dar cea mai mare calitate a ta, este IUBIREA pentru copilul tau (asa cum este el!)! Si permite-mi sa-ti dezvalui un secret: si copilul tau te IUBESTE asa cum esti tu.


Draga parinte, esti deja un parinte bun pentru copilul tau, deoarece ai avut norocul, curajul si dorinta de a avea un copil! Dar cea mai mare calitate a ta, este IUBIREA pentru copilul tau (asa cum este el!)! Si permite-mi sa-ti dezvalui un secret: si copilul tau te IUBESTE asa cum esti tu.

Am intalnit parinti care-si puneau urmatoarele intrebari (si tu poate esti un parinte care gandeste la fel ca ei…):

1.“cum sa devin un parinte bun, un “model”?

Draga parinte, esti deja un tata/mama bun(a) pentru copilul tau, deoarece ai avut norocul, curajul si dorinta de a avea un copil (si nu este deloc usor acest rol de parinte, numai tu stii cat de greu iti este cateodata…)! Dar cea mai mare calitate a ta, de parinte “model”, este… IUBIREA pentru copilul tau (asa cum este el!)! Si permite-mi sa-ti dezvalui un secret: si copilul tau te IUBESTE asa cum esti tu, chiar daca n-ai bani tot timpul sau il mai certi, poate cateodata il mai “atingi”… (Apropo, este interzis prin lege abuzul fizic si emotional asupra copilului, deci te rog renunta la amenintarile dure si bataia ca nu este “rupta din rai”, asa cum se credea odata…)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2. “Copilul imi spune ca sunt un parinte “rau”, ca nu-l mai iubesc deoarece il mai cert! Cum sa-l asigur de dragostea mea?”

Iubirea nu poate fi diminuata de un comportament “gresit” (tu, parinte, iti iubesti copilul chiar daca a luat un 4, s-a batut cu colegul, etc). Este necesar sa-l asiguri pe copil de dragostea ta… poti sa-i spui ca esti suparat pe el ca a facut X sau Y, dar este neindicat sa-i comunici “nu te mai iubesc… te voi iubi doar cand faci X, Y sau Z.

A folosi iubirea ca sa manipulezi este un obicei des intalnit… dar este perfid.

Dorim sa conditionam iubirea dar uitam ca ea este daruita neconditionat de “sus” (de Divinitate) si la fel este necesar s-o transmitem mai departe in “jos” (copiilor nostri, semenilor in general).

Pe scurt, spune-i copilului cat de des poti ca-l iubesti, comunica-i cand te deranjeaza ceva la el (de exemplu: “sunt dezamagita ca ai luat un 4 in teza; imi doresc sa inveti pe viitor mai bine. Te iubesc si te sprijin, am incredere in tine ca vei putea recupera; te pot ajuta, daca vrei”).

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri