Sarbatoarea Craciunului ne prinde adesea in familie, cu sufletele pline de bucurie, de daruire si iertare, acel sentiment de nedescris cuprins in ceea ce numim simplu Spiritul Craciunului. Fiecare dintre cei dragi merita un cadou in semn de multumire ca ne-a stat in preajma, ca ne-a oferit spirjinul ori de cate ori am avut nevoie si mai ales ca ne-a daruit acele clipe frumoase care au cladit din temeleie toata fericirea pe care am acumulat-o in viata.

Sarbatoarea Craciunului ne prinde adesea in familie, cu sufletele pline de bucurie, de daruire si iertare, acel sentiment de nedescris cuprins in ceea ce numim simplu “Spiritul Craciunului”. Fiecare dintre cei dragi merita un cadou in semn de multumire ca ne-a stat in preajma, ca ne-a oferit spirjinul ori de cate ori am avut nevoie si mai ales ca ne-a daruit acele clipe frumoase care au cladit din temelie toata fericirea pe care am acumulat-o in viata.

Craciunul nu inseamna doar prezenta unui brad impodobit cu cadouri sub el. Craciunul reprezinta de fapt tocmai modul in care bradul si cadourile au ajuns la noi in casa. Fiecare gest, fiecare pregatire ar trebui sa implice toti membrii familiei, de la mic la mare si nicio persoana draga nu ar trebui uitata. Bunicii si parintii vizitati, iar membrii familiei invitati sa participe la creerea atmosferei de Craciun. In cuplu traditiile sunt ceva mai clare si ramane doar ca fiecare din cei doi sa se “ocupe” de tot ceea ce inseamna armonie, tandrete, romantism.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Insa atunci cand sunt si copii mici, lucrurile devin mai interesante si mai palpitante. Este important ca micutii, pana la varsta cand rationalizeaza adevarul, sa creada in acel spirit frumos al Craciunului, sa creada ca Mosul exista si le aduce cadouri doar daca a fost cuminte, caci astfel invata ce inseamna autocontrol si totodata se autoobliga sa se gandeasca mai des la faptele bune pe care ar putea sa le faca.

Sfaturi pentru a face mai frumoasa atmosfera de Craciun

Impodobirea bradutului – chiar daca sunt mai neindemanatici, lasati copiii sa se bucure de privilegiul impodobirii Pomului de Craciun, evident, sub stricta voastra supraveghere caci se pot rani.

Ce cadouri se afla sub brad?

Sub bradut ar trebui sa se afle cadouri pentru toata lumea. Daca principalii sunt copiii, caci la ei vine Mosul, micutii ar trebui sa inteleaga ca adevaratul Spirit al Craciunui consta in daruire si apreciere, astfel ca parintii lor, daca nu mai primesc un cadou de la Mos caci nu mai sunt copii, ar trebui sa primeasca o atentie, un dar in semn de multumire si apreciere din partea copiilor. Desigur, acest lucru se poate face reciproc de catre toti membrii familiei. Un bun exemplu este urmatorul: puneti pe fiecare membru al familiei, inclusiv copiii, sa scrie pe o foaie gandurile bune despre fiecare membru al familiei, precum si ceea ce i-a suparat foarte tare de-a lungul anului, promitand sa ierte. Scrisorile se pun sub brad si fiecare le va citi cu voce tare. Copiii mici, care nu stiu sa scrie, vor crea o felicitare pentru membrii familiei.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Invatati copiii sa aprecieze

Copilul nu trebui sa strambe din nas daca jucaria nu reprezinta cel mai frumos vis al sau, ci trebuie sa aprecieze. Astfel, daca aveti ocazia, luati micutii de mana precum si o sacosa cu jucarii si mergeti la centre de copii nevoiasi. Ii veti invata sa daruiasca, dar mai ales sa inteleaga cat de norocosi sunt ei ca va au si ca deasemenea le-ati oferit atatea cadouri pe care alti copiii poate niciodata nu le vor avea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri