Inainte de a pleca cu puiul tau inspre un centru specializat in masajul si gimnastica bebelusului este bine sa intrebi ce anume este nevoie sa aduci cu tine pentru ca acestea sa aiba loc in conditii de igiena adecvata, sa fie pe placul si bucuria copilului.

Articol realizat in exclusivitate pentru mamicile Kidz de Motherhood Center.

Inainte de a pleca cu puiul tau inspre un centru specializat in masajul si gimnastica bebelusului este bine sa intrebi ce anume este nevoie sa aduci cu tine pentru ca acestea sa aiba loc in conditii de igiena adecvata, sa fie pe placul si bucuria copilului.

Avand in vedere sensibilitatea cutanata a copiilor de varste mici, intreaba in prealabil ce creme sau uleiuri se folosesc in centrul respectiv pentru masajul bebelusului. In cazul in care te-ai confruntat pana acum cu dermatite, reactii alergice la creme sau alti factori externi, ia cu tine crema sau uleiul hidratant cu care bebe este deja obisnuit.

Intrucat masajul bebelusului se va desfasura pe o masa speciala de masaj, iar bebe va fi partial sau complet dezbracat, acesta nu va trebui sa intre in contact direct cu suprafata mesei respective si nici cu un prosop comun, folosit pentru mai multi copii. Pentru a te asigura ca nu se va intampla niciuna dintre cele doua situatii amintite, fie aduci un prosop al copilului, fie te asiguri ca centrul respectiv iti poate pune la dispozitie prosop de unica folosinta, care sa fie despachetat in fata ta, sau cearceaf de hartie speciala pentru masaj, care insa copiilor nu le ofera acelasi confort ca si adultilor. Foarte indicata in astfel de contexte este aleza sau paturica confectionata din acelasi material ca scutecele de unica folosinta si care de obicei se regaseste in geanta de plimbare a bebelsului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Pana cand bebelusul tau se familiarizeaza cu kinetoterapeutul, cu mediul ambiant al centrului, cu masajul in sine si nu numai, pentru ca aceasta sa fie o experienta placuta pentru el, este bine sa fe insotit de jucaria sa preferata pe care sa o poata manipula in timpul masajului. De obicei, centrele care ofera servicii destinate copiilor sunt dotate cu jucarii, cu mobilier adecvat, cu elemente care sa ofere o ambianta atragatoare – muzica speciala pentru copii, desene animate etc. Atentie insa si la jucariile din aceste centre (la calitatea, marimea, curatenia lor), mai ales daca copilul tau se afla la varsta de a introduce in gura tot ce prinde in manuta.

Un biberon cu apa este binevenit pentru hidratarea bebelusului, astfel incat rasfatul sau sa fie deplin.

MotherHood Center - Centru de servicii dedicate exclusiv gravidelor, mamicilor si taticilor, bebelusilor, unde Sarcina si Nasterea reprezinta o poveste de iubire doar pentru ce-i care o traiesc.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Aleea Solca nr. 3A, et. 1 (Zona Eroii Revolutiei, langa Trezoreria sectorului 4)

Telefon: 0721.608.096 / 021 335 02 31

Email: office@motherhood.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri