Prin campania Fii cu inima alaturi de copii initiata de Sensiblu la nivel national Asociaţia P.A.V.E.L din Bucuresti beneficiaza acum de o donatie de 60.000 RON.

Programul de strangere de fonduri „Fii cu inima alaturi de copii” s-a desfasurat in perioada noiembrie 2009 – februarie 2010. Prin vanzarea simbolului campaniei in cadrul retelei de farmacii Sensiblu, 6 ONG-uri din tara au primit sprijin financiar pentru tratarea problemelor de sanatate grave ale copiilor din Romania. In total, 225.ooo RON au fost redirectionati de Sensiblu si Fundatia Sensiblu pentru modernizarea si dotarea celor 6 ONG-uri beneficiare din toate zonele tarii.

„Suntem bucurosi ca am finalizat actele de donatie si Asociatia P.A.V.E.L. din Bucuresti are acum 60.000 RON cu care poate trata copiii care sufera de cancer. Noi am ales sa sprijinim 6 ONG-uri pentru ca am vrut sa fim alaturi de cat mai multi copii care au nevoie de ajutor. Ei vor folosi acesti bani unde au cea mai mare nevoie. Speram ca astfel am contribuit, fiecare, la imbunatatirea conditiei de sanatate a unor copii cu probleme grave.”, declara Cristina Horia, Director Executiv al Fundatiei Sensiblu.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Presedintele Asociatiei P.A.V.E.L, Olga Cridland, afirma ca “donatia din partea companiei Sensiblu va fi folosita pe tot parcursul anului pentru proiecte precum acoperirea costurilor pentru diagnosticarea si tratamentul medical al copiilor si tinerilor bolnavi de cancer”.
Campania „Fii cu inima alaturi de copii” a reprezentat o continuare la nivel national a primei initiative, “Deschide-ti inima catre copii”, desfasurata in luna mai 2009. Succesul campaniei “Deschide-ti inima catre copii” a fost recunoscut si oficial in cadrul Galei Societatii Civile, editia 2010 prin acordarea premiului al III-lea la categoria Sanatate.

Despre cele sase ONG-uri
Institutiile alese de Sensiblu si Fundatia Sensiblu ca beneficiare ale campaniei „Fii cu inima alaturi de copii” trateaza urmatoarele probleme medicale grave la nou nascuti si copii:
• Asociatia P.A.V.E.L., Bucuresti are ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si a tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor;
• Clinica Nefrologie Copii, Cluj-Napoca asigura costurile pentru dializa unor copii si cresterea calitatii terapiei in vederea diminuarii ratei de mortalitate infantila;

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Digestie ușoară după o masă copioasă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri