De ce avem dintii sensibili? Cum ii putem trata si cum putem preveni sensibilitatea dentara?

Raspunsurile la aceste intrebari precum si multe alte informatii le poti afla acum fiindca Healthy a creat o sectiune special pentru tine intitulata “Sensibilitate Dentara”.

Echipa noastra ti-a pregatit informatii privind modul in care iti poti ingriji corect dintii, solutii si tratamente pentru diverse afectiuni dentare, alimente benefice pentru dantura precum si informatii despre preventia afetiunilor dentare. Te invitam sa ni te alaturi si sa descoperi secretele unei danturi sanatoase!

Dintii sensibili se trateaza! Proiectul este sustinut de Colgate care propune o noua solutie revolutionara pentru tratamentul sensibilitatii: pasta de dinti Colgate Sensitive Pro-Relief.

Aceasta are la baza tehnologia unica Pro-Argin ce functioneaza prin sigilarea canalelor care contin terminatiile nervoase ale dintilor sensibili, calmand durerea instantaneu si avand efect de lunga durata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Nu lasa durerea de dinti sa iti strice buna dispozitie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri