In prezent, la nivel global sunt 170 milioane de femei si copii care au nevoie de ajutorul si bunavointa acelora mai norocosi decat ei. Copii si mame din 40 de tari aflate in curs de dezvoltare sunt expusi zilnic riscului de a se imbolnavi de tetanos, multi dintre cei afectati de aceasta maladie traind in zone greu accesibile, lipsite de serviciile medicale de baza.

Comuncat de presa

“1 pachet = 1 vaccin” este o campanie care da o sansa la viata celor afectati de aceasta boala nemiloasa. Pana acum, sustinatori din intreaga lume ai campaniei initiate de catre Pampers si UNICEF, “1 pachet = 1 vaccin”, au reusit, printr-un singur gest, sa schimbe vietile a 100 de milioane de oameni. Dar alte 170 de milioane de femei si copii au inca nevoie de ajutorul nostru.

Prin campania “1 pachet = 1 vaccin”, pana in prezent, Pampers a reusit sa doneze catre UNICEF in Romania, suma necesara achizitionarii a 4,6 milioane de vaccinuri. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara sustinerea parintilor, familiile din Romania dovedindu-se sustinatori activi ai campaniei. Ajutorul fiecaruia dintre noi conteaza!

Pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate in perioada Ianuarie – Februarie de catre familiile din Romania, va fi donata catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin antitetanos. Este un mic gest, care va putea insa schimba vietile a milioane de oameni; pentru ca 1=1, un pachet = un vaccin. Dorind sa multumeasca acestora pentru gestul lor, Pampers va dona si anul acesta maternitatilor din patru orase, mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers, oferindu-le copiilor conditii cat mai bune inca din primele clipe de viața.
Mamicile vor fi cele care vor decide cele patru orase castigatoare. Astfel, incepand cu luna Ianuarie, pagina de Facebook “Lumea mamicilor” va fi locul in care mamele vor avea posibilitatea sa sustina campania globala “1 pachet = 1 vaccin”, participand la mozaicul Pampers-UNICEF si in acelasi timp, sa sustina maternitatea din orasul pe care il doresc, adunand cat mai multe voturi pentru orasul lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

”Impreuna vom putea ajuta la salvarea mamicilor si bebelusilor din zonele afectate de tetanos, dar, in egala masura, putem contribui la oferirea unor conditii mai bune in maternitati, mamicilor si bebelusilor pe care acestea le aduc pe lume in Romania”, declara reprezentantul Pampers in Romania.

Despre tetanos la nou-nascuti

Pentru ca populatia cu cel mai mare risc de imbolnavire traieste in mediul rural, fara a avea acces la servicii medicale sau educatie, viteza cu care se raspandeste tetanosul nu este cunoscuta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri