La Spitalul Baneasa, singurul spital privat din Romania dedicat sanatatii femeilor si copiilor, a venit pe lume primul copil. Dario este un baietel care cantareste 3200 g, are 48 cm si a venit pe lume la ora 11.38.

Comunicat de presa

Suntem bucurosi sa ii uram bun venit primului copil al acestui spital si, totodata, mandri sa anuntam ca, indiferent de complexitatea unei sarcini sau a unei nasteri, suntem pregatiti sa preluam orice caz. Unitatea de reanimare neonatala este localizata langa sala de nastere, astfel ca stabilizarea nou-nascutului cu scor Apgar foarte mic la nastere sa se faca cat mai repede, iar unitatea de terapie intensiva neonatala este pentru nou-nascutii la termen sau prematurii care necesita tratament complex, suport al functiilor vitale sau monitorizare invaziva.” a declarat Dr. Hadi Rahimian, Directorul Spitalului Baneasa.

Pentru ca stim cat de important este ca pacientii nostri sa se simta in siguranta, am adus tehnologia cea mai noua in Romania, detinand singurul departament de terapie intensiva neonatala din sistemul privat din tara. Aceste tehnologii sunt esentiale pentru anumite tipuri de patologii ale nou-nascutului si pentru cazurile care nu raspund la tratamentul conventional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Echipa medicala de neonatologie este formata din sase medici neonatologi si 13 asistente, asigura 24h/24 preluarea nou-nascutului de la sala de nastere, urgentele neonatale, monitorizarea si tratamentul nou-nascutilor aflati la terapie intensiva, consilierea mamei si suportul pentru ingrijirea nou-nascutului sanatos aflat la rooming in, consilierea lactatiei, precum si ingrijirea si supravegherea evolutiei prematurilor in perioada de recuperare sau crestere.

Mai mult, pentru a vedea care sunt dorintele femeilor legate de serviciile de sanatate, de la inceputul lunii, pe microsite-ul www.ceisidorescfemeile.ro, prin completarea unui chestionar, pacientele au fost invitate sa impartaseasca tot ce este important atunci cand vin la medic pentru ele sau pentru copiii lor. Persoane publice precum doamna Elisabeta Lipa sau Melania Medeleanu, ne-au expus intr-un videodocumentar punctul lor de vedere in ceea ce priveste serviciile de sanatate ideale.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Informatii oferite de Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri