Se apropie momentul nasterii cu pasi repezi si tu nu te-ai decis inca cum il vei aduce pe lume pe ingerasul tau? Ia in consideratie si metoda Bradley!

Se apropie momentul nasterii cu pasi repezi si tu nu te-ai decis inca cum il vei aduce pe lume pe ingerasul tau? Ia in consideratie si metoda Bradley!

Principiul acestei metode de nastere naturala creata de catre doctorul Robert Bradley este ca o mamica sanatoasa sa aduca pe lume un nou-nascut sanatos, fara ajutorul medicamentelor sau al interventiilor chirurgicale, ci doar folosind relaxarea ca o forma de a scapa de durerile nasterii.

Ca si la cursurile prenatale Lamaze, si la cursurile Bradley, partenerii invata despre sarcina, alimentatia corecta in timpul sarcinii, metode de relaxare si de respiratie in timpul travaliului, procedurile medicale din timpul nasterii, despre cezariana, anestezie si alte medicamente folosite pentru minimizarea durerilor, dar se axeaza mai mult pe invatarea tehnicilor de inlaturare a durerilor nasterii, folosindu-se mult de implicarea sotului, care are rol de “antrenor”, sustinandu-si partenera. Pentru mai multe informatii despre metoda Lamaze da click aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Studiile efectuate in randul gravidelor care au nascut prin aceasta metoda, au aratat ca aproape 90% dintre viitoarele mamici au reusit sa se descurce foarte bine si fara ajutorul medicamentelor care amelioreaza durerile.

Ajungand la un echilibru intre fizic si psihic, femeile insarcinate ajung la o stare de relaxare asemanatoare cu aceea din timpul somnului, singura diferenta fiind ca ele sunt constiente si participa activ la nasterea bebelusului lor.

La cursurile de pregatire prenatala Bradley participa cuplurile “insarcinate” si un “antrenor” specializat in aceasta metoda. Cel ce preda metoda Bradley transmite cunostintele sale cursantilor, ajutand viitoarea mamica ca gaseasca tehnica de relaxare care i se potriveste si pregateste sotul pentru a deveni un bun “antrenor” in timpul nasterii.
Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Desi folosirea acestei metode de nastere naturala este controversata si mult discutata in randul medicilor, tot mai multe gravide aleg sa nasca prin aceasta tehnica, pentru a aduce pe lume bebelusi cat mai sanatosi.

Daca deja ai decis ca nu vrei sa folosesti medicamentele pentru a scapa de “chinurile facerii”, atunci trebuie sa ai in vedere si metoda Bradley de nastere naturala!

Pentru mai multe informatii citeste urmatoarele articole:

Nasterea naturala

Nasterea in apa

Despre metoda Lamaze

Nasterea sub hipnoza


Calmarea durerilor nasterii fara medicamente

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri