Desi probabil iti este teama acum cand te gandesti la momentul nasterii, totusi ceva din tine iti confera o bucurie fantastica si o nerabdare pe masura! Sa fie oare mica viata pe care ai fromat-o?


Dar pentru ca o nasterea este un moment unic, chiar daca ai mai multi copii, pentru fiecare din ei este special, ar fi minunat sa il imortalizezi si totodata sa asiguri conditiile de sanatate atat pentru noul venit, cat si pentru tine si intreaga familie.

Ce ar trebui sa stii inainte de a naste?

Daca te aflii la prima sarcina, cu atat mai mult iti pui aceasta intrebare. Ar trebui intai sa iti faci o imagine despre cum decurge o sarcina. De aceea te sfatuim sa iti interbi medicul ginecolog despre modul in care decurge o sarcina, cat dureaza, ce riscuri sunt etc. Daca te-ai decis la un anume tip de nastere, trebuie sa stii insa ca niciun fel de nastere nu se compara cu cea naturala, unde corpul tau secreta anumite substante care iti dau poate cea mai frumoasa stare din lume: aceea de proaspata mamica. Nasterea prin cezariana, din pacate, rateaza putin din aceasta senzatie, dar nu iti face griji, daca medicul ti-a sugerat cezariana, atunci inseamna ca asa era mai bine pentru tine si ca in felul acesta nu pui in pericol sanatatea ta si a copilului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

De asemenea ar trebui sa te asiguri ca vei avea un sprijin in ziua nasterii. Indicat ar fi partenerul, dar daca sunt situatii in care acesta nu poate, gasiti o persoana draga voua care sa va ajute. Apoi, la venirea acasa, trebuia sa lasati toti membrii familiei sa va ajute.

Trebuie sa aveti facut, impreuna cu medicul si partenerul, Planul Nasterii.

De asemenea trebuie sa te pregatesti pentru momentele de neuitat. Astfel persoana care participa alaturi de tine la nastere poate face poze sau chiair poate firma anumite momente (taierea cordonului, primul tipat, prima tinere in brate etc.).

Nasterea este un moment minuntat!

Nu uita sa te bucuri. Priveste nasterea ca pe un moment minunat, chiar daca este un moment dureros, chiar daca silueta ta are ceva de suferit si primele luni vei fi destul de obosita. In fond, obtii in schimb ceva mult mai frumos: un copil care te va face viata frumoasa si... plina de adrenalina.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri