Avortul spontan reprezinta una din marile temeri ale femeilor insarcinate, fiind o intamplare extrem de dureroasa atat pentru gravida, cat si pentru cuplu.

Afectiuni ale dezvoltarii fatului - daca mama in primul trimestru a consumat alcool, a fumat sau a consumat alte substante toxice (se poate intampla daca nu a stiut ca a ramas insarcinata) riscul ca fatul sa dezvolte malformatii este foarte mare, adesea aceste malformatii sunt incompatibile cu viata copilului in dezvoltare si apare avortul spontan. Exista si situatii de sindroame genetice care pot duce la avort spontan. In general dezvoltarea anormala a fatului, din diverse motive (inclusiv medicamentoase) poate duce la avort spontan.

Afectiuni genitale ale mamei - mama poate prezenta afectiuni genitale care nu ii permit dezvoltarea completa a unei sarcini - chisturi ovariene, afectiuni uterine, ovariene, infectii sau afectiuni congenitale ale mamei etc.

Este recomandat ca dupa cinci zile de intarziere a ciclului menstrual sa va faceti un test de sarcina, iar daca acesta a iesit negativ iar menstruatia nu a venit, se recomanda repetarea testului la doua satptamani. Daca sunteti gravida, contactati medicul de specialitate pentru a incepe analizele necesare unei bune dezvoltari a sarnicii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri