Efectele minunate ale plantelor folosite in timpurile stravechi pentru stimularea fertilitatii au inceput sa fie folosite cu succes si in zilele noastre iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Pentru aceia dintre voi care isi doresc un bebe dar s-au confruntat cu anumite probleme de infertilitate va recomandam 8 plante pentru stimularea fertilitatii.
DESCHIDE PREZENTAREA

8 plante pentru stimularea feritilitatii

Efectele minunate ale plantelor folosite in timpurile stravechi pentru stimularea fertilitatii au inceput sa fie folosite cu succes si in zilele noastre iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Pentru aceia dintre voi care isi doresc un bebe dar s-au confruntat cu anumite probleme de infertilitate va recomandam 8 plante pentru stimularea fertilitatii.

Ciubotica-cucului
Datorita componentelor esentiale ale acestei plante, ciubotica cucului stimuleaza fertilitatea feminina, modifica si mentine mucusul cervical in favoarea ovulatiei (care adesea poate impiedica sarcina). De asemenea, ciubotica cucului restabileste echilibrul hormonal. Pentru stimularea fertilitatii se poate administra ulei de ciubotica cucului sau pastile in primele 2 saptamani ale unui ciclu menstrual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Trifoiul rosu
Trifoiul rosu stimuleaza aparatul genital al femeilor, actioneaza ca un puternic tonic asupra organismului si contine vitamine si din complexul B si minerale care ajuta la imbunatatirea circulatiei in zona pelviana si a fertilitatii. Pentru a obtine efectle dorite se consuma 1-4 cani de ceai de trifoi rosu pe zi.

Branca ursului
Branca ursului sau planta dragostei este una din cele mai cunoscute plante care ajuta la stimularea fertilitatii. Efectele sale benefice sunt cunoscute atat la femei, cat si la barbati. Branca ursului creste fluxul sangvin din zona pelviana, actioneaza ca un tonic asupra mucoasei uterine, mareste cantitatea de secretii vaginale, stimuleaza glandele endocrine si vindeca bolile cu transmitere sexuala. Pentru a obtine efectele dorite se administreaza o linguri de tinctura de branca ursului diluata intr-un pahar cu apa de 3-4 ori pe zi timp de 3-6 luni.

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Urzica
Urzica este planta perfecta pentru cei care isi doresc sa conceapa cat mai repede copii. Ea combate problemele de infertilitate, restabileste echilibrul hormonal, pregateste corpul pentru sarcina, tonifica uterul si imbunatateste fluxul sangvin din zona pelviana. Pentru un tratament cu urzica se folosesc frunzele si semintele de planta cu care se face o infuzie (2 lingurite la o cana) si se beau 3 cani pe zi.
Ginsengul – perfect pentru barbati
Ginsengul este planta minune din China cunoscuta drept cel mai puternic afrodiziac pentru barbati. De asemenea, ginsegul contine steroizi care stimuleaza virilitatea si capacitatea sexuala a barbatilor, trateaza disfunctiile sexuale, creste potenta si numarul de spermatozoizi. Pentru a stimula fertilitatea, se administreaza tinctura de Ginseng.

Fructul castitatii (Vitex Agnus Castus) sporeste fertilitatea femeilor
Fructul castitatii este o planta benefica pentru femeile care isi doresc sa ramana insarcinate. Ea regleaza secretia ovariana, restabileste echilibrul endocrin si actioneaza ca tonic uterin si vindeca problemele genitale la femei. Pentru a obtine efectul dorit, se bea o cana de infuzie de trei ori pe zi. Infuzia se realizeaza dintr-o lingurita de planta lasata la infuzat 10-15 minute.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Dong quai
Dong Quai este o planta din Asia supranumita si ginsegul feminin datorita efectelor pe care le are asupra fertilitatii feminine. Ea ajuta la tonifierea aparatului reproducator feminin, reface echilibrul hormonal, stimuleaza functia reproductiva a femeii, relaxeaza musculatura uterina si regleaza ciclu menstrual. Se tin cure de 3 luni in care se administreaza 2 capsule de 3 ori pe zi.

Radacina de unicorn, planta fertilitatii pentru ambii parteneri
Radacina de unicorn este o planta foarte buna pentru tratarea ambelor sexe. Ea actioneaza ca tonic asupra aparatului genital al femeii, ii stimuleaza organele, secretia ovariana si este benefica pentru cele care isi doresc sa ramana insarcinate cat si pentru cele insarcinate, prevenind avortul spontan. De asemenea, radacina de unicorn trateaza impotenta. Pentru a trata infertiliatea se beau ceaiuri de radacina de unicorn, o cana pe zi, pe stomacul gol. Daca folositi decoct, acesta trebuie consumat de trei ori pe zi, cate o cana. Decoctul se face din 2 linguri de planta la o cana de apa.

Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri