20 August 2012 publicat în Preconceptie 13 share-uri

Sexul viitorului copil reprezinta pentru anumiti parinti un adevarat deziderat. Anumite cupluri isi doresc sa incerce orice metoda posibila de conceptie pentru a influenta sexul viitorului copil.

2 Sex

Pentru a avea un baiat, partenerii trebuie sa aleaga pozitii care presupun statul in picioare. Deasemenea este indicat ca atentia sa se concentreze asupra partenerului, el trebuie sa ajunga cel dintai la orgasm si tot de la el trebuie sa plece initiativa actului sexual, pentru a se naste un baietel.

Un alt mit e legat de dominanta in timpul actului sexual, care trebuie sa fie masculina, daca se doreste un baiat.

3. “Cand?”

Baietii nu se nasc pe luna plina, pentru a da nastere unui baietel se aleg noptile cand luna este la patrar.

La fel, partenerii trebuie sa aleaga noaptea si nu ziua pentru a aduce pe lume un baietel iar femeia trebuie sa aiba capul in directia punctului cardinal ce indica nordul.

4. Fertilizarea in vitro

Stiinta a avansat, astfel incat se poate afla sexul copilului inainte de a fi implantat in uterul mamei prin fertilizare in vitro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Principiile de bază ale mașinii CNC

Ovulul fecundat in afara organismului matern, “in vitro”, este ulterior implantat in uter, dar inainte de implantare din embrionul de cateva zile se pot preleva celule.

Aceste celule se analizeaza in vederea descoperirii anomaliilor genetice ( la partenerii care sufera de sindroame genetice si boli genetice grave).

O astfel de analiza poate identifica si sexul copilului si poate “selecta” embrionul dorit dar costurile sunt uriase.

Sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri