29 August 2012 publicat în Preconceptie 15 share-uri

Pozitiile sexuale adoptate in vederea conceptiei pot fi alese si in functie de caracteristicile fiecarei zodii.

Zodiile si preferintele sexuale

1.Berbec

Nativii din berbec sunt foarte pasionali, plini de energie, cu un apetit pentru tot ce e nou si nonconformist. Zonele erogene sunt reprezentate de par si fata:tample,frunte.

Pozitiile preferate sunt cele care implica multa dominare si cat mai putin contact vizual.

2. Taur

Persoanele nascute sub semnul taurului sunt extrem de pasionale, sensibile si devotate partenerului.

Ei prefera pozitiile clasice, cu preludiu cat mai lung si tandru, nu agreeaza superficialitatea. Zonele erogene sunt gatul si umerii.

3. Gemeni

Nativii din gemeni au o imaginatie iesita din comun, ei doresc si cauta pozitii noi si experimenteaza orice din pura curiozitate.

Desi fac din dragoste un “joc” ei sunt romantici si afectuosi, isi exprima spontan sentimentle iar intalnirea cu ei este intotdeauna de neuitat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zonele erogene sunt mainile si bratele. Prefera pozitiile in care partenerii pot stabili contact vizual, deoarece comunicarea este esentiala pentru gemeni.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri