19 August 2013 publicat în Preconceptie 26 share-uri

Pentru multe cupluri, sexul viitorului bebelus este foarte important, mai ales daca in familie mai exista 2 sau mai multi copii de acelasi sex. Noi v-am pregatit 9 metode inedite pentru a deveni parintii unui baietel.

De asemenea, penetrarea trebuie sa fie foarte adanca, deoarece cromozomii Y care stabilesc sexul masculin sunt mai mici si au o viteza de deplasare mai lenta si trebuie plasati cat mai aproape de ovul pentru a obtine rezultatele vizate.

3. Momentul contactului sexual

Abtinerea de la sex cateva zile inainte de momentul ovulatiei va creste sansele de a avea un baietel, deoarece numarul cromozomilor Y creste foarte mult.

4. Orgasmul

Studiile arata ca femeile care au orgasm in timpul actului sexual, eventual in acelasi timp cu al barbatului, au sanse mult mai mari de a avea un baietel. In timpul orgasmului, femeia elimina toate substantele care neutralizeaza aciditatea vaginala, fapt ce conduce la marirea viabilitatii cromozomilor Y.

5. Dieta

Un rol foarte important in stabilirea sexului viitorului copil il joaca si alimentatia. Viitoarea mamica trebuie sa evite sarea din alimentatie, sa se vitaminizeze si sa consume alimente bogate in potasiu precum: peste, carne, fructe, paine alba, soia, spananc, cafea si bauturi acidulate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

6. Selectie artificiala

O alta metoda prin care va puteti alege sexul bebelusului este prin inseminarea artificiala. Astfel, din sperma prelevata de la partener, se selecteaza numai cromozomii Y, responsabili pentru sexul masculin. Prin tehnici de laborator si mijloace de imunofluorescenta se aleg acesti spermatozoizi si se introduc artificial in uterul femeii, crescand sansele de a avea un baietel.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri