2 Septembrie 2013 publicat în Preconceptie 6 share-uri

Alegerea sexului copilului este un subiect din ce in ce mai des dezbatut in zilele noastre, viitorii parinti avand acum sansa de a putea influenta sexul viitorului copil. Noi va prezentam o serie de metode inedite prin care sa va cresteti sansele de a concepe o fetita.

3. Pozitia sexuala

Pozitia sexuala recomandata pentru a concepe o fetita este cea a misionarului sau a femeii deasupra, deoarece penetrarea trebuie sa fie una superficiala. De asemenea, se spune ca daca femeia ajunge prima la orgasm, atunci cresc sansele de a face o fetita.

4. Momentul favorabil pentru a face dragoste

Momentul cel mai prielnic pentru a concepe o fetita este in zilele pare si in timpul zilei, in special dupa amiaza, deoarece nivelul de testosteron al barbatului este mai scazut in acel moment al zilei. Totodata, este bine sa faceti dragoste atunci and este luna plina, fazele lunii avand si ele o influenta asupra sexului copilului.

5. Spalaturi cu otet

Daca vreti sa va cresteti sansele de a concepe o fetita, atunci ar fi bine ca inainte de actul sexual sa faceti un dus cu concentratie acida, asa incat sa puteti adauga 20 de mililitri de otet in in jumatate de litru de apa, pentru spalaturi vaginale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

6. Cresterea frecventei actelor sexuale

Daca pentru a face un baietel se recomanda ca partenerul sa se abtina de la sex, pentru a concepe o fetita, lucrurile stau exact invers. Cu cat faceti mai mult sex, cu atat cresc sansele de a avea o fetita. Chiar daca conceptia are loc numai in momentul ovulatiei, este foarte important ca partenerul sa aiba contacte sexuale dese, pentru a stimula productia de spermatozoizi cu cromozomi X, specfici sexului feminin.

Cititi si:

8 Plante medicinale care ajuta la cresterea fertilitatii

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri