Grija pentru copiii actuali si conditiile pe care mamele le doresc pentru copiii lor sunt factori extrem de importanti atunci cand vine vorba de alegerile legate de maternitate pe care acestea le iau in viitor.
Grija pentru copiii actuali si conditiile pe care mamele le doresc pentru copiii lor sunt factori extrem de importanti atunci cand vine vorba de alegerile legate de maternitate pe care acestea le iau in viitor. In studiul intitulat “Cum influenteaza problemele maternitatii femeile care fac avort”, publicat in Revista problemelor familiale se arata ca femeile au un simt al responsabilitatii fata de copiii lor foarte dezvoltat, iar preocuparea fata de familia actuala constitutie principalul motiv pentru care acestea fac avort. Conform studiului, majoritatea femeilor din Statele Unite ale Americii care au facut un avort sunt deja mame, mai mult de jumatate avand doi sau chiar mai multi copii. In multe dintre cazuri, femeile opteaza pentru avort pentru ca isi doresc ca atunci cand or sa fie mame sa aiba disponibilitatea afectiva si materiala pentru a fi niste mame bune, cele care nu au copii fac avort deoarece isi doresc sa devina mame intr-un moment mai potrivit, iar femeile care au deja copii, apeleaza la solutia avortului pentru ca vor sa fie responsabile si sa-si concentreze toata grija si atentia asupra copiilor pe care ii au deja.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

“Am descoperit ca preocuparile maternale care au un cuvant de spus in deciziile legate de avort ale viitoarelor mame se impart in doua mari categorii si anume: a responsabilitatii cresterii copiilor actuali si a asigurarii de conditii optime pentru cresterea viitorului copil”, afirma Rache K. Jones, cercetator senior al Institutului Guttmacher. “Referindu-ne la femeile care au deja copii, cea mai des intalnita cauza a avortului o reprezinta faptul ca aparitia unui alt copil ar compromite grija si atentia acordata copilului actual. Femeile care au participat la acest studiu au considerat ca deja se simt constranse din punct de vedere financiar, emotional si fizic si isi doresc sa asigure conditii de viata copiilor lor mai bune decat cele pe care le au in prezent. Doua treimi din femeile intervievate care au declarat acest lucru traiau in conditii modeste, avand parte de prea putin sprijin si ajutor din partea parintilor. In plus, multe dintre femeile intervievate au facut referiri directe si indirecte la conditiile care trebuie asigurate odata cu venirea unui nou copil pe lume, considerand ca mediul familial ideal al unui copil presupune o familie echilibrata si iubitoare, stabilitate financiara si un nivel ridicat de afectiune si grija. Deoarece in acel moment femeile nu au putut sa asigure toate acestea copilului lor, nu s-au simtit indreptatite sa aiba un copil (in cazul in care erau deja mame), sau daca erau deja mame, sa aiba un altul.

Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri