Ca sa aflii daca esti insarcinata trebuie mai intai sa iti pui aceasta intrebare, adica sa existe acele motive care te-au dus cu gandul ca exista suspiciunea de sarcina. Asadar, fie ca ti-ai dorit o sarcina si o planuiesti, fie ca au aparut simptomele sarcinii, pentru a confirma prezenta copilasului in burtica trebuie sa efectuezi teste de sarcina.

Ca sa aflii daca esti insarcinata trebuie mai intai sa iti pui aceasta intrebare, adica sa existe acele motive care te-au dus cu gandul ca exista suspiciunea de sarcina. Asadar, fie ca ti-ai dorit o sarcina si o planuiesti, fie ca au aparut simptomele sarcinii, pentru a confirma prezenta copilasului in burtica trebuie sa efectuezi teste de sarcina.

Testele de sarcina “cauta” in urina sau in sange prezenta unor hormoni specifici sarcinii, care exista doar cand femeia este gravida (cum ar fi gonadotropina corionica). Acestea sunt fie teste de urina, fie de sange.

Diferenta intre ele consta in faltul ca testele de urina sunt foarte usor de realizat, femeia le poate face linistita acasa, fara sa aiba nevoie de instructiunile sau prezenta unui medic sau analiza de laborator. Testele de sange se fac de catre medic si sunt analizate, insa raspunsul lor este valabil inca de la prima zi cand femeia a ramas insarcinata, pe cand testele de urina pot depista sarcina doar dupa doua saptamani incolo, cand hormonul de sarcina incepe sa se elimine prin urina. Asadar, daca esti foarte nerabdatoare sa aflii daca esti insarcinata desi contactul sexual l-ai avut de doar cateva zile poti cere medicului ginecolog un test de sarcina din sange.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Daca insa la un moment dat, dupa o perioada de la un contact sexual neprotejat se intampla sa observi un simptom de sarcina, iti poti face testul de sarcina de urina. Acesta are o siguranta de 97-99% daca testul este in termenii de valabilitate, este desfacut doar la proba de urina, proba de urina a fost prelevata conform prospectului. Producatorii indica sa se repete testul de sarcina indiferent daca a iesit pozitiv sau negativ. Testele de urina pot fi pentru dimineata, destinate primei urinari cand aceasta este mai concentrata si evident contine o concentratie mai mare de hormoni, sau pentru orice moment din zi. Se recomanda un dus minutios inainte de a urina pentru test pentru a nu exista local, prin exceptie, bacterii care ar putea influenta testul . De asemenea recipientul in care se colecteaza urina trebuie sa fie spalat, dezinfectat sau cumparat din farmacie steril (recipientele pentru proba de urina). Rezultatul testului este de obicei pozitiv atunci cand sunt doua liniute inrosite, dar sunt si teste realizate invers, din fericire fiecare test are un prospect pe care neaparat trebuie sa il cititi inainte sa faceti testul. Prospectul va ofera toate informatiile de care aveti nevoie. De obicei se asteapta intre 5-10 minute, probabil unele dintre cele mai emotionante din viata ta, indiferent de cate liniute iti doresti sa vezi.

Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri