Pentru ca un copil sa se dezvolte bine in timpul sarcinii este nevoie sa fie conceput de parinti sanatosi. Insa cea mai importanta este sanatatea mamei.

Fructele sunt si ele recomandate in dieta zilnica, cel putin trei fructe diferite pe zi. Trebuie sa stii ca fructele se mananca separat de mese, la distanta de acestea, pentru ca ele au o digestie si un metabolsim aparte si mesele de fructe trebuie “izolate” de restul alimentatiei.

Iaurturile sunt si ele recomandate zilnic. Un pahar de iaurt in fiecare dimineata, eventual cu fulgi naturali de cereale (cei striviti cum se gasesc in musli). Cerealele sunt si ele indicate zilnic, in special in prima jumatate a zilei datorita efectului puternic energizant pe care acestea il prezinta.

Consumul de lichide asigura o buna functionare a organismului si totodata il ajuta sa elimine toxinele, astfel doi litri de lichide pe zi iti vor face numai bine. Evita insa ceaiurile si sucurile din comert, este recomandat sa le faci acasa. Le poti indulci cu miere si poti pune lamaie sau chiar menta din belsug.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Oxitocina – tot ce trebuie sa stii Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri