Comisia Ministerului Sanatatii a admis inca 2 unitati medicale care au indeplinit criteriile pentru a derula programul, gratuit, de fertilizare in vitro si embriotransfer pe care Ministerul Sanatatii l-a demarat in primavara acestui an.

Sursa: MS

In urma analizei documentelor depuse la minister, in cursul zile de astazi au primit aviz favorabil clinica SC PROMED SYSTEM SRL Bucuresti si SC NEWLIFE –BM SRL din Iasi.

Anul acesta Ministerul Sanatatii a lansat, in premiera, Programul de fertilizare in vitro si transfer embrionar.
Bugetul programului este de 4 milioane de lei. Ministerul Sanatatii va sustine financiar o singura procedura de FIV, in doua etape:

-4.920 lei dupa realizarea procedurii de fertilizare (prelevarea ovocitelor prin punctie foliculara; recoltarea spermei si procesarea acesteia; inseminarea ovocitelor; transferul embrionar)

- 1.230 lei dupa confirmarea finalizarii procedurii FIV/ET cu o sarcina, urmata de nastere.
In 2011, aproximativ 800 de cupluri vor putea beneficia de programul MS.

SC PROMED SYSTEM SRL- str. Stockholm, nr. 5, sect.1, Bucuresti
SC NEWLIFE –BM SRL – str. Grigore Ureche nr 2, Iasi

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri