31 Octombrie 2011 publicat în Preconceptie 4 share-uri

Fertilitatea poate fi amenintata de mai multi factori ce pot exista in viata femeii care isi doreste un copil. Mai mult decat atat, anumiti factori pot duce la scaderea fertilitatii barbatilor.

Dieta inadecvata

Dieta saraca in fructe si legume crude, dar bogata in grasimi, preparate prajite si carne (cu exceptia carnii de pui, peste sau curcan) scade mult fertilitatea unei femei. Va sugeram sa cititi articolul: Dieta pentru fertilitate.

Supraponderabilitatea

Supraponderabilitatea scade fertilitatea unei femei, iar tesutul gras poate juca chiar roluri hormonale deloc utile pentru o femeie care isi doreste copii. In aceasta situatie este recomandat sa consultati un medic nutritionist care va va ghida in privinta unei conduite de viata care sa va ajute sa va restabiliti greutatea fara a va periclita sanatatea.

Consumul zilnic de alcool

Se pare ca un consum zilnic de alcool, in special daca bautura nu este naturala, de casa, duce la scaderea fertilitatii atat la femei, cat si la barbati. Este recomandat ca atunci cand ati hotarat ca doriti copii sa consumati alcool cel mult o data pe saptamana si acesta sa fie obligatori natural (este recomandat vinul).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Sursa Foto:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri