7 Noiembrie 2011 publicat în Preconceptie 73 share-uri

Se spun numerose lucruri despre legatura dintre sex si fertilitate. Dar mai nou se spune ca sexul de dimineata este mai bun pentru fertilitate. De ce aceasta?

Se spun numerose lucruri despre legatura dintre sex si fertilitate.

Mai mult decat atat, s-au nascocit pozitii sexuale care cresc fertilitatea, s-a descoperit si o dieta pentru fertilitate, s-au creat metode pentru calculul ovulatiei, toate acestea pentru ca un cuplu sa poata concepe mai usor un copil.

Sexul de dimineata creste fertilitatea

Intre toate aceste idei s-au facut studii si pentru a determina daca momentul sexului influenteaza fertilitatea.

In aceasta ordine de idei unii specialisti sunt de parere ca sexul de dimineata este mai bun pentru fertilitate. De ce aceasta?

Pentru ca dimineata sperma ejaculata contine mai multi spermatozoizi. Dimineata barbatu prezinta un varf al secretiei de testosteron, de aceea apare si reactia erectila a penisului. Tot din acest motiv se considera ca spermatozoizii din lichidul spermatic ar fi mai numerosi. Tonusul organelor genitale masculine este de asemenea mai ridicat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

La femeie, desi aceasta nu prezinta un varf al secretiei hormonilor sexuali feminini dimineata, totusi se considera ca sansele de a ramane insarcinata ar fi usor crescute pentru ca organele genitale sunt mai relaxate.

Nu va asteptati insa ca facand sex dimineata sa obtineti rapid o sarcina. Cel mai important este ca in momentul actului sexual sa existe un ovul care sa poata fi fecundat de spermatozoizii ajunsi in organele genitale feminine, adica femeia sa fie la ovulatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri