8 Martie 2013 publicat în Sarcina 14 share-uri

Infertilitatea este o problema cu care numeroase cupluri din tara se confrunta. 1 din 6 cupluri sufera de infertilitate in toata Europa, iar aceasta statistica este valabila si in Romania.

Comunicat de presa

Miercuri, 13 martie, de la ora 19.00, in Coffee Grind Bucuresti, cuplurile cu probleme de infertilitate vor putea primi raspunsuri si indrumari cu privire la infertilitate in cadrul unei discutii cu Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar in obstetrica-ginecologie specializat in tratamentul infertilitatii. De asemenea, participantii vor avea ocazia sa afle raspunsuri de specialitate de la Dr. Cerasella Nicolicea, medic genetician si de la Dr. Melihan Bechir, medic embriolog.

Infertilitatea este o problema cu care numeroase cupluri din tara se confrunta. 1 din 6 cupluri sufera de infertilitate in toata Europa, iar aceasta statistica este valabila si in Romania. Din pacate, nivelul de informare al pacientilor in privinta acestui subiect este destul de scazut, in special in cazul tehnicilor de reproducere umana asistata (fertilizare in vitro, ICSI, inseminare artificiala). Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importanta, iar volumul de informatii la care pacientii au acces este foarte ridicat, dar cu date contradictorii. Din acest motiv ne-am propus sa oferim consiliere acestor pacienti si sa raspundem nelamuririlor pe care le au in ceea ce priveste tratarea infertilitatii.”, a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Intalnirea din 13 martie reprezinta al treilea seminar de acest gen din cadrul unei serii de intalniri care vor avea loc periodic si vor trata diverse subiecte de interes din domeniul infertilitatii. Participantii vor avea astfel acces la informatii legate de ginecologie, infertilitate, genetica si embriologie oferite de o echipa complexa de specialisti care va cauta sa ofere solutiile cele mai potrivite pentru fiecare cuplu infertil.

Participarea la seminar este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere, persoanele interesate vor trimite cateva date de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail) pe pe formularul de contact de pe pagina ImiDorescCopii.ro: https://imidoresccopii.ro/?page_id=3734.

Dr. Ruxandra Dumitrescu are una dintre ratele cele mai mari de succes din tara in fertilizarea in vitro. Pana acum, a ajutat in jur de 3000 de cupluri cu probleme de fertilitate sa aiba un copil. Dr. Dumitrescu activeaza in cadrul clinicii private Fertilia, supraspecializata in tratarea infertilitatii, medicina materno-fetala si ginecologie complexa.

Foto@Shutterstck.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri