1 Mai 2013 publicat în Sarcina 1 share-uri

Sarcina este unul din miracolele vietii si poate cea mai frumoasa perioada din viata unei femei.
Corpul femeii este extraordinar. Stiai ca uterul de la o greutate de aproximativ 50-60 grame, poate ajunge sa cantareasca chiar si 1 -1,5kg. Treptat, dupa nastere, revine la parametrii initiali. Iar inima isi mareste efectiv volumul ? Sau ca este posibil sa-ti cresca cu un numar sau chiar doua marimea de la pantofi ?

Odata ce au aflat ca esti insarcinata rudele si prietenele deja mamici se vor grabi sa-ti spuna si toate posibilele detaliile neplacute ale sarcinii: „Of, greturile matinale m-au chinuit mai bine de 3 luni de zile si le simteam pe parcursul intregii zile, nu doar dimineata”, „Apoi am simtit niste arsuri ingrozitoare la stomac pana la sfarsitul celor 9 luni de sarcina”, „M-am ingrasat 25 de kilograme!”, „Lunile de sarcina au fost cele mai lungi luni din viata mea, parca nu se mai terminau!”. Dar cum ramane cu lucrurile uimitoare pe care le vei experimenta doar in acesta perioada speciala din viata ta – Sarcina?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Citeste mai multe despre 10 lucruri uimitoare despre sarcina pe care nu le stiai


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri