13 Septembrie 2013 publicat în Sarcina 16 share-uri

Fundatia Crucea Alba, Crucea Rosie Filiala Sector 6 si NUTRICIA dau startul in luna septembrie programului de consiliere perinatala SAMAS - Sanatate pentru Mame si Sugari. Proiectul a fost conceput pentru a oferi mamelor si viitoarelor mame servicii esentiale de sanatate in perioada maternitatii.

Prin programul SAMAS, mamele si gravidele vor avea acces la servicii specializate de pregatire pentru sarcina, nastere si maternitate. Suportul asigurat de asistentii perinatali asigura prevenirea problemelor de sanatate ale mamei si ale copilului in perioada prenatala, la nastere si dupa nastere.

De cealalta parte, asistentii care intra in programul SAMAS dobandesc un statut profesional superior in raport cu comunitatea. Totodata, prin oferirea serviciilor de ingrijire perinatala, asistentii SAMAS contribuie la cresterea prestigiului si calitatii ingrijirii oferite de institutia medicala unde lucreaza. Pentru acesti asistenti, SAMAS este si o oportunitate profesionala flexibila pentru suplimentarea veniturilor.

Programul este sustinut de OAMMR (Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania) si SRP (Societatea Romana de Pediatrie). Pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile programului, va rugam sa accesati site-ul www.programsamas.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Foto@Shutterstock.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri