Ce analize de laborator se recomanda femeii gravide? Citeste acest articol si afla mai multe informatii interesante.

*poate fi mai aspra

*pe scalp se pot observa niste cojite alb-galbui, aderente;sunt asa-numitele “cruste de lapte”, care se indeparteaza cu rabdare, prin ” inmuierea “lor intr-o substanta grasa- ex.vaselina- apoi baie si utilizarea eventual a unui pieptan special.

*daca bebelusului ii este frig, extrmitatile se racesc, iar circulatia poate sa dea pielii un aspect de retea vinetie; poate de asemenea sa apara un edem tranzitor (umflare )pe dosul mainilor si picioarelor.

* parul de pe scalp poate fi foarte slab reprezentat la unii copii; nu va speriati, exista variatii mari ale podoabei capilare; va creste si la bebelusul dv.

* datorita hormonilor materni, eventual si a celor reziduali placentari, labia mare la fetite si organul genital la baietei , pot fi tumefiate.

Autor: Mirela Cherciu

Acest articol este un post preluat de pe blogul Mirelei, "Kerciu`s Weblog". Mirela ne impartaseste cate putin despre analizele prenatale pe care orice femeie insarcinata ar trebui sa le faca. Ai vreo nelamurire? Tu ce analize prenatale ti-ai facut? Intra pe FORUM si povesteste-ne.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri