In ultimele luni, Hollywood-ul a fost dominat de celebritati gravide si se pare ca trendul burticilor purtatoare de belebelusi continua. Unele dintre cele mai populare vedete din lumea muzicii si a filmului au devenit mamici in ultimul an si multe alte vedete inca sunt insarcinate. Care e povestea lor, cum ii cheama pe cei mai recenti bebelusi ai vedetelor si cum au aratat celebritatile (de altfel super slabe) cu burtici afla din acest articol: Burtici de Mamici Celebre!

In ultimele luni, Hollywood-ul a fost dominat de celebritati… gravide – si se pare ca trendul burticilor purtatoare de belebelusi continua. Unele dintre cele mai populare vedete din lumea muzicii si a filmului au devenit mamici in ultimul an si multe alte vedete inca sunt insarcinate. Care e povestea lor, cum ii cheama pe cei mai recenti bebelusi ai vedetelor si cum au aratat celebritatile (de altfel super slabe) cu burtici – afla din acest articol: Burtici de Mamici Celebre!

La doar 10 zile dupa nastere, Nicole Kidman arata mai subtire ca oricand (pentru poza, click aici) – dar de ce ne miram? Daca ne uitam la poze cu Nicole din timpul sarcinii, am spune ca mai degraba mancase un pranz copios decat ca astepta un copil – si asta chiar si in a saptea luna de sarcina. Si cum in Hollywood, speculatile si supozitiile sunt la mare cautare pentru ca vand ziarele de scandal, gurile rele au spus ca Nicole (care are doi copii adoptivi din timpul casatoriei cu Tom Cruise) nici nu a fost insarcinata, ci ca doar a adoptat inca un copil, purtand, in timpul sarcinii, o mini-burtica falsa. Cei mai putini rautaciosi i-au luat insa apararea, argumentand ca Nicole a fost intotdeauna slaba precum un top model. Numele bebelusului? Sunday Rose. Pentru poza cu burtica lui Nicole, click aici.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate
Inainte de a ramane insarcinata, Jessica Alba se putea mandri cu un portofoliu din care nu lipseau pozele sexy in tinute decoltate sau locurile fruntase in topurile de tip “Cele mai sexy femei din lume” din revistele pentru barbati - iar rolurile pe care le primea ii erau acordate in principal datorita felului in care arata, si nu neaparat datorita talentelor actoricesti. Dar toate astestea au fost lasate in urma odata ce Jessica a ramas insarcinata. Dupa o scurta despartire de iubitul ei, producatorul Cash Warren (in urma zvonurilor legate de infidelitatea acestuia), Jessica a aflat ca astepta un copil – si ce a urmat? O impacare, o logodna, o casatorie si o fetita (Honor Marie), toate in ritm alert. Intrebata despre cum s-a simtit in ultimele luni de sarcina, Jessica a raspuns: “Nu m-am simtit mai putin sexy decat de obicei, dar am vrut sa dau jos kilogramele in plus cat mai repede.” Pentru poza cu burtica Jessicai, click aici.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri