Te apropii din ce in ce mai mult de momentul nasterii si asta te poate nelinisti, mai ales cand vezi ca deja nu mai poti face multe lucruri, activitatile zilnice se limiteaza din ce in ce mai mult fiindca obosesti tot mai usor, tu cresti in greutate alaturi de micutul pe care il porti in burtica, insa o atitudine pozitivista te poate ajuta sa treci mai usor peste toate aceste greutati normale intr-o sarcina. Daca te sperie gandul unei nasteri premature, vorbeste cu medicul tau pentru a te linisti. Aceasta saptamana este insa si frumoasa, in ciuda tuturor simptomelor pe care le vei resimti, pentru ca legatura ta cu puiutul trebuie sa fie din ce in ce mai stransa, sa ii vorbesti mai des, sa il atingi cand intinde o manuta sau un piciorus rin uter, fiindca acum creierul sau, inca intr-o dezvoltare rapida, poate interpreta mult mai bine tot ceea ce se intampla in jurul sau si chiar constientizeaza, dupa cum afirma specialistii.

Este cazul sa incerci sa finalizezi orice proiect ti-a mai ramas pentru ca ai nevoie de odihna, iar dupa nastere cu siguranta nu vei mai avea timp de altceva decat de bebe.Burtica este foarte mare, depaseste destul de mult ombilicul, lichidul amniotic a scazut considerabil pentru a-i face loc lui bebe, ligamentele uterine sunt tot mai slabe si poti simti dureri de spate, urinezi destul de des pentru ca uterul apasa tot mai mult pe vezica. Picioarele sunt umflate si trebuie sa te odihnesti cu picioarele ridicate la 30 de grade, iar uneori poti simti ca respiri mai greu si aceasta pentru ca uterul poate presiona diafragma, ingreunand respiratia. Pentru a te simti mai bine poti face exercitii usoare de gimnastica pentru gravide. Sanii sunt destul de mariti si nu te speria daca prezinti lactatie, este normal. Petrece mai mult timp alaturi de partener pentru a-ti diminua stresul fata de nastere si faceti tot mai multe pregatiri pentru bebe, caci va veni in curand.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Ghid pentru alegerea mobilierului interior Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri