Atunci cand ai aflat minutata veste ca porti in pantecele tale o viata esti deosebit de fericita, insa incep sa iti vina in minte o mie de ganduri despre viitoarea perioada, caci cele noua luni de gestatie vor reprezenta pentru tine o alta viata, complet diferita de cea de pana cum, atat ca alimentati, stil de viata, dar si ca vestimentatie.

Rochiile

Rochiile sunt cele mai indicate in perioada de gestatie, facandu-te feminina si frumoasa. Sunt recomandate cele cu lungimea maxima pana la genunchi si le poti purta cu colanti. Iti poti permite astfel sa fii eleganta intr-o rochie de catifea neagra de exemplu sau intr-o rochie adolescentina. Croiala rochiilor poate fi un pic mulata pe corp si in acest caz materialul trebuie sa fie elastic si fin, ori poti opta pentru rochiile cu panglica sub busta si largute pe burtica. Accesoriile sunt de baza, iar pantofii nu trebuie sa fie cu toc inalt, dar nici lipsiti de toc fiindca iti afecteaza coloana. Se recomanda platforma cu toculet foarte mic, de 1-2 cm.

Alte tipuri de haine nu iti sunt foarte potrvite in aceasta perioada, asa cum este costumul, camasa sau pantalonii de stofa ori jeansii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri