Femeile insarcinate sunt nerabdatoare sa isi tina micutul in brate, dar totodata sunt speriate de momentul nasterii.

Pentru ca evolutia medicinei pune la dispozitie mai multe tipuri de nastere, femeile pot alege intre nasterea naturala, cezariana, nasterea in apa (care este tot un proces natural), nasterea la spital sau acasa etc.

Insa cea mai indicata metoda este nasterea naturala. In momentul nasterii, colul uterin se dilata iar corpul femeii secreta o serie de hormoni si substante menite sa protejeze gravida, sa pregateasca micutul, sa ii sporeasca alaptarea ca mamica si totodata aceste substante au rol in calmarea durerilor nasterii.

O femeie bine pregatita in actul nasterii se poate bucura de aceasta experienta extraordinara din viata ei si isi poate tine micutul in brate fericita, fara a fi nevoie de anestezie sau alte proceduri. Nasterea prin cezariana din pacate afecteaza atat gravida, cat si bebelusul. Un nou-nascut prin cezariana nu va avea niciodata prima nota din viata (scorul Apgar) 10, ci intotdeauna sub 7.

Gravidele pot fi ajutate in procesul nasterii si pot fi invatate cum sa nasca fara probleme, fara dureri, iar taticul de asemenea poate fi invatat cum sa isi ajute mamica sa ii aduca pe lume bebelusul atat de drag.

Cursurile Lamaze sunt special conceptute pentru a pregati o gravida sa devina mamica, ele fiind totodata destinate cuplului, taticul fiind si el implicat. Cuplul este instruit de profesionisti in educatie prenatala, putandu-se bucura pe deplin de experienta nasterii.

Lamaze este o organizatie care promoveaza abordarea naturala, sanatoasa si sigura a sarcinii, nasterii si perioadei timpurii de formare a parintilor. Cunoscand faptul ca sarcina si nasterea pot fi adevarate provocari pentru corpul si mintea unei femei, Lamaze serveste ca resursa de informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample si cu privire la alegerile disponibile pe durata anilor de fertilitate.

Educatia Lamaze si practicile Lamaze sunt bazate pe cele mai curente si bune studii bazate pe dovezi disponibile. Atat educatia cat si practicile Lamaze pot ajuta la reducerea utilizarii interventiilor medicale ne-necesare si la imbunatatirea globala a rezultatelor finale atat pentru mama cat si pentru copil. Lucrand indeaproape cu propriile lor familii, cu furnizorii de servicii de sanatate si cu educatorii Lamaze, milioane de femei insarcinate au reusit sa obtina ceea ce si-au dorit de la experienta nasterii, datorita utilizarii practicilor Lamaze.

Acum viitoarele mamici se pot bucura si de reduceri uimitoare. Kuponiada va invita la promotia zilei: Reduceri de pana la 58% pentru cursurile Lamaze. Click aici pentru mai multe informatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri