Pentru orice mamica este extrem de important ca bebelusul ei sa fie sanatos. Vizitele la doctor au aratat ca peste 10% din problemele bebelușilor au legatura cu pielea. De aceea ingrijirea, dar mai ales protejarea pielii bebelușilor și copiilor sunt mult mai importante decat se crede.

De asemenea, temperatura si nivelul umiditatii din casa afecteaza si ele pielea bebelusului tau. Asigura-te sa nu fie prea cald sau prea uscat in incapere. Umiditatea din camera este un factor ce trebuie luat in calcul, iar iarna se recomanda folosirea unui umidificator.

In sezonul rece, frigul, vantul si umiditatea scazuta sunt principalii factori care usuca pielea bebelusului si ii reduc elasticitatea. Pentru a preveni inrosirea pielii si mancarimile, medicii dermatologi recomanda o hidratare intensiva. Inainte de a iesi la o plimbare, pielea bebelusului trebuie protejata de o crema special conceputa pentru hidratare si protectie. O solutie naturala, sanatoasa si eficienta o reprezinta Crema faciala cu galbenele pentru bebelusi.

Eczemele reprezinta o alta problema foarte des intalnita la bebelusi, cauza acestora fiind deseori dificil de identificat, de cele mai multe ori fiind vorba de o alergie. Cauzele alergiilor la copiii mici, le reprezinta de cele mai multe ori contactul cu apa, sapunul, produse cosmetice sintetice, caldura sau vantul. Reactiile alergice pot fi insa cauzate si de anumite alimente, sau pot fi mostenite si astfel determina iritarea pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Ingrijirea zilnica cu o crema neutra de baza, cu adevarat naturala, precum Crema de corp cu galbenele sau Lotiunea de corp cu galbenele poate proteja pielea lezata de o serie din cauzele mentionate mai sus, facand-o mai puternica. Un strat subtire de Crema de galbenele pentru zona scutecului ajuta la calmarea pielii iritate, deoarece oxidul de zinc continut usuca petele umede si are un efect calmant asupra acesteia, iar extractele de galbenele biologice, musetel si ceara de albine hidrateaza si protejeaza. Pielea bebelusului tau va deveni mai moale, mai fina si mai protejata cu Uleiul de galbenele pentru bebelusi aplicat prin masaj, dupa baita.

Produsele cele mai indicate pentru a proteja pielea sensibila a bebelusilor, sunt cele naturale care nu contin coloranti, conservanti sau parfumuri sintetice pentru ca ele vor fi absorbite de organism intr-o concentratie mare. Cu cat e mai natural produsul utilizat pentru piele, cu atat mai natural va reactiona si corpul bebelusului.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

O solutie cu adevarat naturala pentru ingrijirea completa a pielii bebelusilor si copiilor o reprezinta gama Weleda Baby, creata inca din 1921, in Germania, impreuna cu medici, farmacisti si moase, special pentru pielea sensibila a bebelusilor.

Gama Weleda Baby – numarul 1 in lume in ceea ce priveste ingrijirea naturala certificata, pentru bebelusi si copii are la baza extractul de galbenele (Calendula) cultivate biodinamic, musetel, uleiuri de migdale si susan si pot fi utilizate inca din prima zi de viata!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri