16 Iulie 2012 publicat în Tati 8 share-uri

Programele de vara isi propun sa ofere copiilor prilejul de a veni la FasTracKids doar in acele saptamani in care nu sunt plecati din Bucuresti, beneficiind astfel de lectiile amuzante si cu aer de vacanta pe care noi le-am pregatit pentru ei.

Comunicat de presa

Despre Clubul parintilor FasTrackids Bucuresti Centrul 3

Centrul FasTracKids 3 – Barbu Vacarescu anunta lansarea campaniei de vara, prima din cadrul Clubului parintilor relaxati, cu copii destepti, in care copiii inscrisi au ocazia sa se bucure de programul special de vara Summer Camps impreuna cu prietenii lor. Fiecare parinte primeste o reducere de 5% pentru fiecare copil inscris in program. Reducerea se aplica pentru totii copiii din acelasi grup de prieteni si se cumuleaza. Astfel, pentru 3 copii inscrisi, toti parintii beneficiaza de o reducere de 15%. De asemenea fiecare parinte beneficiaza in plus de 5% reducere suplimentara pentru fiecare tema cumparata, incepand de la minim 2 teme. Reducerea totala de care poate beneficia un parinte este limitata la un maxim de 40%.

Programul educativ-distractiv in varianta full day, dedicat copiilor intre 3-8 ani, cuprinde cel mai divers “cocktail” de activitati de care se pot bucura cei mici in zilele caniculare ale verii: cursuri de vara FasTracKids, tenis, inot, dans, limbi straine cu instructor asistent nativ. Pentru ca distractia sa fie si mai mare, copiii sunt asteptati sa vina impreuna cu grupul de prieteni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Programele de vara isi propun sa ofere copiilor prilejul de a veni la FasTracKids doar in acele saptamani in care nu sunt plecati din Bucuresti, beneficiind astfel de lectiile amuzante si cu aer de vacanta pe care noi le-am pregatit pentru ei.

In acest fel, copilul tau va avea parte de activitati recreative si distractive, care insa nu-i vor lasa mintea sa intre in vacanta.

Care sunt temele Summer Camp FasTrackids?

In functie de saptamana sau saptamanile in care copilul tau se afla in Bucuresti, va putea participa la una sau mai multe dintre temele propuse de FasTracKids:

1. Dr. Dino si Lumea Dinozaurilor
2. Corpul uman – un miracol
3. Gata de calatorie 1
4. Gata de calatorie 2

1. Dr. Dino il va insoti pe copilul tau intr-o calatorie in lumea dinozaurilor. Alaturi de colegii de grupa, va lucra timp de 5 zile, cate 3 ore/zi la amenajarea unui muzeu al paleontologiei. In ultima zi, tu vei fi invitat in calitate de vizitator in acest muzeu. Ghid iti va fi chiar copilul tau!

Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri