"Grozavul si puternicul Oz"/"Oz The Great and Powerful", aventura fantastica inspirata de binecunoscuta poveste a vrajitorului din Oz ruleaza in Imax 3D, 3D si 2D pe marile ecrane din intreaga tara incepand din acest weekend.

Comunicat de presa

Povestea incepe odata cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prafuitul Kansas.

Un balon cu aer cald prins in mijlocul unei tornade il poarta pe vrajitorul aspirant in minunatul Taram Oz, unde incepe sa prinda speranta ca ar putea deveni faimos si s-ar putea imbogati. Insa, in scurt timp, cunoaste trei vrajitoare Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams) care il implica fara voia sa in problemele tinutului si ale locuitorilor acestuia.

Filmul este un spectacol vizual magnific, care poarta spectatorii intr-o lume zugravita in culori intense, cu creaturi haioase, nascute parca din imaginatia a zeci de generatii fascinate de basme. Magia trece dincolo de ecran si aduce in sala de cinematograf farmecul unei povesti de un optimism contagios.

Actrita Michelle Williams povesteste: “A fost incantator sa lucrez intr-un decor care ilustra lumea magica pe care ne-am imaginat-o cu totii. Acum nu mai era doar in imaginatia noastra”.

Regia productiei cinematografice este semnata de Sam Raimi si prezinta aventura fantastica inspirata din legenda iubitului personaj Vrajitorul din Oz, creat de L. Frank Baum acum mai bine de 100 de ani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri