Decizia de a avea un copil implica o sumedenie de responsabilitati, iar faptul ca tu insuti te porti adesea copilareste este din start primul semn ca nu ar trebui sa te gandesti la rolul tau de parinte. Iata 5 semne care trag semnalul de alarma!

5 semne care indica faptul ca nu esti pregatit sa fii tata.

Decizia de a avea un copil implica o sumedenie de responsabilitati, iar faptul ca tu insuti te porti adesea copilareste este din start primul semn ca nu ar trebui sa te gandesti la rolul tau de parinte.

De ce nu esti pregatit sa devii tata?

1. Varsta

Este importanta atat pentru tine si partenera ta, cat si pentru copilul vostru. Intervalul 25 - 35 de ani este cel mai potrivit pentru intemeierea unei familii, iar daca depasirea pragului superior este acceptabila, sub cel inferior nu ar trebui sa apara astfel de decizii.

2. Maturitatea sexuala

Exista doua perspective:

- nu te poti implica intr-un cuplu stabil pentru ca iti fug ochii in dreapta si in stanga dupa oricine poarta fusta sau, dimpotriva, ai tendinta sa profiti de ocazii, pentru a-ti insela partenera si preferi distractiile nocturne mai degraba decat pe ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Cele mai încurajatoare citate despre succes

- esti impreuna cu cineva si ignorati utilizarea metodelor contraceptive, astfel incat va confruntati cu aparitia unei sarcini pentru care va asumati responsabilitatea din obligatie - asta in cazul in care nu se ajunge la decizii in favoarea chiuretajului.

3. Starea cuplului

Daca ai cunoscut o femeie in urma cu o luna, ar fi bizar sa iti doresti un copil cu ea... Daca nu locuiti in conditii care permit prezenta constanta a mai mult de doua persoane, ar fi riscant sa va ganditi la al treilea membru al familiei. Daca nu v-ati terminat studiile si nu stati prea bine cu banii, nu poate intra in discutie sa aveti grija de un copil. Argumentele pot continua...

Din alt punct de vedere, este foarte important de stiut ca persoana cu care iti vei intemeia o familie este cea potrivita. Sentimentele pe care le aveti unul fata de celalalt si atmosfera cuplului vostru sunt un factor major de decizie pentru ce veti face in continuare. Impreuna cu partenera ta va trebui sa oferi copilului vostru totul pentru ca educatia si confortul lui sa nu fie afectate in niciun fel. Inainte de a te gandi la copilul pe care l-ai putea avea, intreaba-te cand si daca te poti casatori cu femeia de langa tine din dragoste.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc? Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri