In timpul sarcinii nu realizezi foarte bine cam care va fi rolul tau in familie, doar incerci sa te gandesti la asta si poate sa te obisnuiesti cu ideea ca nu vei mai fi tu pe locul 1 in inima sotiei tale.
In timpul sarcinii nu realizezi foarte bine cam care va fi rolul tau in familie, doar incerci sa te gandesti la asta si poate sa te obisnuiesti cu ideea ca nu vei mai fi tu pe locul 1 in inima sotiei tale.

In calitate de tata ai un rol important in cresterea si educatia micutului tau. Bebelusul are nevoie de tine in aceeasi masura in care are nevoie de mama sa, iar sotia ta are nevoie sa o ajuti si sa imparti cu ea responsabilitatile atunci cand vine vorba despre ingrijirea lui bebe.

La inceput se poate sa nu te simti in largul tau in preajma micutului, emotiile te curpind si poate chiar iti va fi frica sa iti iei in brate copilul pentru ca nu ai mai facut acest lucru niciodata. Cu cat petreci mai mult timp alaturi de copilul tau, cu atat va apropiati mai mult, iar intre voi ia nastere o relatie cu totul si cu totul deosebita, relatie care il va ajuta pe bebe sa fie mai fericit si sa se simta ocrotit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Iata cateva din lucurile pe care ai putea sa le faci pentru a simti ca esti o parte din viata copilului tau. Vei vedea ca, cu cat vei sta mai mult in preajma odorului tau, cu atat te vei simti mai in largul tau si cu timpul iti va placea foarte mult sa ai grija de el.

Bebelusul are nevoie de toata atentia ta, asa ca, ori de cate ori ai ocazia, ia-l in brate si joaca-te cu el.

Cand micutul iti zambeste si rade la tine, fa acelasi lucru, raspunde-i prin zambete calde de tata, astfel se va familiariza cu chipul tau si il va recunoaste.

Vorbeste cu copilul… astfel el se va obisnui cu vocea ta si o va recunoaste, stiind ca esti tatal lui.

Ajuta-ti sotia in orice activitate care implica ingrijirea copilului: schimbatul scutecului, alaptatul sau hrana cu biberonul, alinarea micutului pe timp de noapte, plimbarile in aer liber etc. Cand vezi ca sotia ta e obosita si stresata ai tu grija de bebe pentru a-i oferi ei timp sa se odihneasca si sa se relaxeze.

Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Vei vedea ca respectand cateva mici sfaturi, cu rabdare, bunavointa si dragoste, in caminul vostru va domni pacea si armonia!

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri