Anul Nou de obicei se petrece in sanul familiei si activitatile din noaptea dintre ani sunt pline de magie si incarcate de superstitii.

Anul Nou de obicei ne prinde in sanul familiei, iar activitatile din aceasta noapte sunt pline de magie si incarcate de superstitii.

V-ati pregatit intens pentru aceasta seara, ati tot umblat pe la cumparaturi, ati facut liste si planuri de meniu etc, insa cateva lucruri raman speciale in noaptea dintre ani atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Idei pentru Anul Nou!

Indiferent daca ati ales sa petreceti ultima zi din an acasa ori plecati in vacanta cu copiii, va propunem cateva idei menite sa faca mai frumoase aceste momente si n-am sa ma refer la rochia purtata sau machiajul deosebit ci la acele momente de neuitat pe care le puteti avea doar in sanul familiei.

O zi de... plimbare

Daca mai aveti inca multe pregatiri de facut si mancare de gatit, mai bine va treziti de dimineata astfel incat sa va permiteti in timpul zilei cateva ore de plimbare cu familia. Faceti-va timp doar pentru voi, pentru o iesire in parc si cateva jocuri distractive, va va prinde bine la final de an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

O mica distractie pentru cei mici

Probabil ca meniul adultilor nu implica foarte mari dificultati daca il vom compara cu cel al copiilor, mai ales in privinta bauturilor. Cu siguranta vor dori si cei mici sa guste odata cu voi din bauturile si mancarurile de pe masa, mai ales din sampania de la miezul noptii. Ca sa evitati orice incident neplacut, ce-ar fi sa le faceti micutilor o surpriza placuta si sa le oferiti o sticla de sampanie aromata pentru copii (nu contine alcool)? Isi vor aminti ca au fost si ei primiti sa ciocneasca alaturi de voi si sa bea cu placere mai multe pahare de sampanie.

Nou pentru Anul Nou!

Se spune ca in seara dintre ani trebuie sa purtam ceva nou si nu-i o idee rea, o mica schimbare este binevenita pentru toti membrii familiei. Mai ales daca petreceti printre prieteni apropiati ori in sanul familiei, o tinuta extravaganta n-ar fi de evitat, macar o data in an. O rochie usor sexy va incanta privirile sotului.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Si un pic de distractie

Daca ii aveti alaturi pe cei mici, nu strica sa va jucati putin, eventual pe porunci haioase. Va fi distractiv sa imbinati pregatirile cu jocul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri