La Liberty Center, ianuarie este luna spectacolelor. Pe 9 si 10 ianuarie vor avea loc spectacole pentru copii: teatru, spectacole de magie, ateliere de creatie, face painting.

Liberty Center dedica luna ianuarie spectacolelor, pregatind un program de evenimente cu derulare in fiecare weekend, care sa prelungeasca atmosfera vacantei de iarna, care sa aduca veselie si buna dispozitie in randul vizitatorilor complexului.

Weekend-ul 9-10 ianuarie aduce la Liberty Center un regal de evenimente pentru copii, care va cuprinde: teatru, spectacole de magie, sesiuni de face painting si ateliere de creatie culinara dedicate copiilor. Toate evenimentele se vor derula la etajul al doilea al complexului.

Astfel, pe 9 ianuarie, intre orele 18:00 si 19:00, copii sunt invitati sa petreaca momente de suspans alaturi de personajele Sportacus si Stefania, sub genericul: "Fii zurli cu personajele tale preferate". Un program dedicat copiilor care iubesc aceste personaje, distractia si miscarea. Timp de o ora, fanii lui Sportacus si Stefania se vor intrece in probe haioase, vor participa la concursuri amuzante si se vor bucura sa se afle in preajma personajelor favorite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Tot pe 9 ianuarie, de la 19:00, urca pe scena trupa Rothini, binecunoscuta pentru spectacolele sale de magie, cu un nou show, la care spectatorii sunt invitati nu doar sa se uite, dar si sa participe direct la cateva dintre numerele de exceptie ale magicianului si asistentei sale.

Tot sambata, intre 18:00 si 20:00, cei mici se pot lasa in seama artistilor de face painting, care ii vor transforma in personaje de tot felul: fluturi, pisoi, tigri, printese etc.

Duminica, 10 ianuarie, de la ora 18:00, vor urca pe scena binecunoscutii Minnie si Mickey, pentru o ora de intamplari haioase derulate sub genericul: "Fii zurli cu personajele tale preferate". Cei doi soricei stiu sa cante, sa danseze, sa se intreaca si stiu sa-i implice pe cei mici in joaca lor. Dupa teatru, la 19:00, copii vor invata sa gateasca in cadrul unui atelier de creatie culinara. Participantilor li se garanteaza o distractie pe cinste si multe sfaturi interesante, pe care le vor putea ulterior aplica in bucatarie alaturi de parintii lor.

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

In intervalul 18:00- 20:00, vor avea loc noi sesiuni de face painting pentru copii. Iata si programul evenimentelor:

Sambata - 9 ianuarie:
18:00 - 20:00: Face Painting
18:00 - 19:00: Fii Zurli cu personajele tale preferate! - FAN Sportacus si Stefania
19:00 - 20:00: Trupa de magie Rothini
Duminica - 10 ianuarie
18:00 - 20:00: Face Painting
18:00 - 19:00: Fii Zurli cu personajele tale preferate! - FAN Minnie si Micky
19:00 - 20:00: Atelier Creatie: cei mici vor invata sa gateasca


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri