In prima jumatate a campaniei O jucarie pentru un zambet, s-au strans peste 1500 de jucarii pentru copiii defavorizati. Toy Story 3, cel mai asteptat film de animatie al anului, impreuna cu partenerii sai de la organizatia Salvati Copiii, continua campania de donatii pana in 31 iulie 2010.

Jucariile daruite in cadrul campaniei vor ajunge la aproape 2.000 de copii din cele 18 centre regionale ale organizatiei Salvati Copiii.

Campania a inceput in data de 7 iunie si se va desfasura pana in 31 iulie. In aceasta perioada sunt asteptati toti cei mici si mari care doresc sa doneze o jucarie noua sau in conditie buna la urnele special amenajate din incinta cinematografelor Cinema City, Cityplex si Odeon din orasele Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Bacau, Pitesti, Constanta si Brasov. La finalul campaniei, jucariile vor fi colectate impreuna, triate si impartite copiilor cu situatii materiale modeste din intreaga tara.


Campania si-a propus sa-i ajute pe cei aproape 2.000 de copii aflati in cele 18 centre regionale ale organizatiei Salvati Copiii sa se bucure de copilarie, chiar daca familiile lor nu isi permit sa le cumpere cate un companion de joaca.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

Multe vedete si personalitati din Romania, printre care Andreea Esca, Oana Cuzino, Dragos Bucur, Cabral, Ioana Ginghina, Roxana Ciuhulescu, Alina Chivulescu si Dana Rogoz, si-au anuntat sustinerea pentru campania „O jucarie pentru un zambet”.

„ Revista The ONE, impreuna cu prietenii de la Forum Film si Disney Romania, au initiat campania "O jucarie pentru un zambet" deoarece ne-am gandit ca, in acest fel, cei care vor viziona Toy Story 3, ii pot face fericiti pe multi copii care nu au sansa unei vieti fericite. Din pacate, exista multe familii care nu isi permit sa daruiasca nicio jucarie copiilor. Si ce este mai important atunci cand esti mic, decat sa ai papusa visata sau personajul din desenul preferat pentru a trai alaturi de ei, cele mai fantastice aventuri" a declarat Andreea Esca, director editorial The ONE.

O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale!

"Binele il putem face si noi, nu trebuie sa asteptam sa cada de sus. Sunt multi copii cu mai putin noroc, le putem aduce un zambet printr-un gest mic. Ar fi perfect daca i-ati implica si pe copiii vostri in demersul acesta, explicati-le ce vreti sa faceti si veti vedea ca vor decide ei la care dintre jucariile lor ar renunta. Doneaza o jucarie, fa cadou un zambet!", a spus Cabral.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri