ghid pentru o viaţă împlinită

Vino si tu in Lumea Copiilor

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania va organiza duminica, 29 mai 2011, la Roata Mare din parcul Herastrau, intre orele 10.00 – 12.00, un eveniment pentru copii prin care va sarbatori Ziua Internationala a Copilului.

copiiCopiii si parintii sunt invitati sa treaca prin poarta magica a Uniunii Europene incepand cu ora 10.00 pentru a intra intr-o lume de poveste.

La intrare, copiii vor fi intampinati de clovnii Crantanel, Caramel si de personajele din lumea Disney, care ii vor introduce in lumea povestilor si ii vor antrena in jocuri, concursuri, activitati creative si programe artistice. Prin intermediul activitatilor desfasurate, copiii vor fi familiarizati cu notiuni de voluntariat in contextul in care 2011 este Anul European al Voluntariatului.

Nu vor lipsi de la eveniment ateliere pentru confectionarea de papusi organizate de Muzeul Taranului Roman, atelier de inventat povesti, atelier de origami, face-painting, modelare de baloane, programe artistice si premii oferite de trustul de presa Adevarul. De asemenea, copiii vor avea parte de multe alte surprize in „Lumea micilor voluntari”.

Reprezentanta Comisiei Europene (RCE) in Romania reprezinta Comisia Europeana in Romania si asigura un flux eficient de informatii intre aceasta si cetatenii si autoritatile Romaniei. Viziunea Reprezentantei este aceea a unei Romanii europene atat prin calitatea sa de stat membru, cat si prin implicarea activa a cetatenilor sai in constructia europeana. Misiunea RCE este de a contribui la o cat mai buna intelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor si politicilor acesteia, aducand informatia europeana cat mai aproape de cetateni, intr-o forma adaptata nevoilor lor specifice.

Sursa: Comunicat de presa

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vino si tu in Lumea Copiilor.


mariana (1 comentariu, 370 vizualizari)
imi pare rau ca suntem departe .mari roxi

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.