Reprezentanta Comisiei Europene in Romania va organiza duminica, 29 mai 2011, la Roata Mare din parcul Herastrau, intre orele 10.00 – 12.00, un eveniment pentru copii prin care va sarbatori Ziua Internationala a Copilului.
Copiii si parintii sunt invitati sa treaca prin poarta magica a Uniunii Europene incepand cu ora 10.00 pentru a intra intr-o lume de poveste.

La intrare, copiii vor fi intampinati de clovnii Crantanel, Caramel si de personajele din lumea Disney, care ii vor introduce in lumea povestilor si ii vor antrena in jocuri, concursuri, activitati creative si programe artistice. Prin intermediul activitatilor desfasurate, copiii vor fi familiarizati cu notiuni de voluntariat in contextul in care 2011 este Anul European al Voluntariatului.

Nu vor lipsi de la eveniment ateliere pentru confectionarea de papusi organizate de Muzeul Taranului Roman, atelier de inventat povesti, atelier de origami, face-painting, modelare de baloane, programe artistice si premii oferite de trustul de presa Adevarul. De asemenea, copiii vor avea parte de multe alte surprize in „Lumea micilor voluntari”.

Reprezentanta Comisiei Europene (RCE) in Romania reprezinta Comisia Europeana in Romania si asigura un flux eficient de informatii intre aceasta si cetatenii si autoritatile Romaniei. Viziunea Reprezentantei este aceea a unei Romanii europene atat prin calitatea sa de stat membru, cat si prin implicarea activa a cetatenilor sai in constructia europeana. Misiunea RCE este de a contribui la o cat mai buna intelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor si politicilor acesteia, aducand informatia europeana cat mai aproape de cetateni, intr-o forma adaptata nevoilor lor specifice.

Sursa: Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri