Editura Cartea Copiilor lanseaza '1, 2, 3... hai la Zoo!', un nou titlu din colectia Eric Carle. Cartea Copiilor este editura care a publicat pentru prima data in limba romana titlurile lui Carle, unul dintre cei mai populari autori de carți pentru copii din intreaga lume.

Eric Carle este apreciat pentru originalitatea ilustrațiilor si designul inovativ al carților sale. Colajul, tehnica unica in literatura pentru copii, este emblema sa. Cea mai cunoscuta carte semnata de el este „Omida mancacioasa”, prezenta in topul celor mai citite zece carți pentru copii din toate timpurile.

Cat este ziua de lunga, tot ce facem este sa privim in jurul nostru. De aceea, consider ca este esențial ca tot ce atingem cu privirea sa fie incantator, rafinat, atractiv, dar si relevant”, declara Eric Carle, referitor la arta sa.

Noua carte “1, 2, 3… hai la Zoo!” ii invața pe cei mici sa numere, urmarind cele zece vagoane ale trenului care merge spre gradina zoologica.

Fiecare vagon gazduieste animale si pasari, copiii fiind invitați sa le identifice pe fiecare in parte. Astfel, pe langa numerele de la 1 la 10, cei mici vor putea cunoaste si diferitele specii de animale salbatice si pasari exotice. In plus, cartea este cartonata integral si are colţurile rotunjite, fiind rezistenta si sigura pentru copiii de cele mai mici varste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Eric Carle, acum in varsta de 82 de ani, a primit numeroase distincţii si premii de-a lungul carierei sale de scriitor si ilustrator, printre care premiul I la categoria "Carţi illustrate" in cadrul "International Children's Book Fair" din Bologna, Italia (1970), “Silver Medal” - din partea orasului Milano (1989), “Regina Medal” - din partea Catholic Library Association (1999) sau titlul de „Remarcabilul prieten al copiilor”, oferit de Muzeul Copiilor din Pittsburgh (1999).

Cartea, recomandata copiilor intre 0 si 6 ani, este disponibila pe site-ul editurii – www.carteacopiilor.ro, la preţul de 21 lei.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri