Incepand de luna aceasta, Campania World Vision de strangere de fonduri "Mame bune, copii sanatosi" este sustinuta de Melania Medeleanu - realizatoarea emisiunii "Megastory" de la Realitatea TV, Simona Balanescu - realizatoarea emisiunii "Traieste Sanatos" de la Antena 2 si de Magda Vasiliu - prezentatoarea stirilor Focus de la Prima TV. Campania "Mame bune, copii sanatosi" are ca scop imbunatatirea starii de sanatate si de nutritie a mamelor si copiilor din mediul rural.

Alaturi de Daniela Nane si de doamna dr. Ana Culcer care s-au alaturat campaniei in luna mai a acestui an, cele trei vedete vor sprijini World Vision Romania in lupta pentru dreptul la sanatate al copiilor din comunitatile rurale defavorizate si vor incerca sa stranga fonduri pentru a putea oferi unui numar cat mai mare de copii sansa de a creste sanatosi.

Totodata, pe parcursul implicarii lor in campania „Mame bune, copii sanatosi”, Melania Medeleanu, Simona Balanescu, Magda Vasiliu si Daniela Nane vor vizita, alaturi de echipa World Vision, mamicile si copiii din mediul rural si vor incerca sa constientizeze societatea cu privire la problemele cu care se confrunta acestia.

Din pacate, din cauza saraciei, lipsei resurselor si a nivelului scazut de educatie sau informare al mamelor din zonele rurale defavorizate din Romania, multi copii nu beneficiaza de ingrijire corespunzatoare, ajungand sa se confrunte cu lipsuri grave. Prin intermediul campaniei “Mame bune, copii sanatosi”, World Vision Romania va asigura copiilor sansa de a creste sanatosi si va facilita accesul la servicii medicale de baza pentru femeile gravide si copii, campania avand la baza o componenta educationala puternica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Ma bucur ca mi s-a oferit oportunitatea de a ii ajuta pe micutii din mediul rural, de a le oferi sansa la o viata mai buna. Cu drag ma voi implica in toate actiunile World Vision din cadrul campaniei si voi incerca sa conving cat mai multi oameni sa se alature cauzei campaniei pentru ca un numar cat mai mare de copii din Romania sa fie sanatosi”, a declarat Melania Medeleanu.

Este atat de simplu sa fii bun. Trebuie doar sa vrei, sa iti canalizezi atentia si in aceasta directie. Sanatatea copilului este cel mai de pret dar pentru orice mama. Din pacate, foarte multi copii din Romania se confrunta cu probleme de sanatate care le afecteaza intreaga evolutie. Sunt fericita ca am un copil sanatos, insa imi doresc ca un numar cat mai mare de copii din Romania sa nu aiba probleme de sanatate. Putem sa ii ajutam”, a declarat Magda Vasiliu.

Este foarte trist ca multi bebelusi din comunitatile rurale defavorizate nu beneficiaza de ingrijire corespunzatoare. Din aceasta cauza ajung sa se confrunte cu grave probleme de sanatate care le pot afecta evolutia pentru totdeauna. Oamenii trebuie sa fie constienti ca pot ajuta acesti copii, ca le pot oferi sansa de a creste sanatosi”, a declarat Simona Balanescu.

Pentru sustinerea campaniei, World Vision Romania a incheiat parteneriate si cu Radio Romania Actualitati, Radio Romania Oltenia si Radio Itsy Bitsy.

Implica-te si tu si ofera-le bebelusilor defavorizati sansa de a creste sanatosi!

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri