12 Decembrie 2011 publicat în Tati 2 share-uri

Cum au fost primele minute in care ati venit cu bebelusul acasa? Dar primele ganduri care au fost?

Asta le-am intrebat pe doua mamici si pe un tatic, iar raspunsurile au fost atat de diferite incat eu una nu am putut ajunge la o singura concluzie, asadar va las sa le cititi si apoi poate ne spuneti si voi cum a fost odata ajunsi cu bebelusii acasa.

Andra a… fugit acasa. Nu chiar la propriu, dar nici mult nu mai avea: “Am planuit sa nasc la spital, in alt oras decat cel in care locuiesc, asa ca totul a fost destul de bine planificat… pana la un punct cand toate planurile mele s-au transformat in amintiri. Oricum, ideea e ca am ajuns la spital machiata, imbracata cu cele mai bune haine ale mele si am plecat cu cel mai frumos dar pe care il pot avea in viata mea: un copil. In ziua in care mi s-a spus ca pot pleca acasa, desi doctorul meu nu era acolo, am plecat in pijamale si in slapi, toate hainele mele erau undeva une doar doctorul putea intra.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Nici nu mi-a pasat, aveam alte lucruri de care sa am grija, cred ca nu ma deranja sa plec desculta, dar daca aflam ca bebelusul nu are o capsa la scaunul auto imi iesea din sarite. Primele ganduri? Mi s-au inmuiat picioarele si cred ca abia atunci am realizat ca sunt mama”.

Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri