16 Decembrie 2011 publicat în Tati 21 share-uri

Daca in 2011 l-am revazut pe simpaticul urs panda in Kung Fu Panda 2, ne-am plimbat cu strumpfii prin New York (Strumpfii), am ajuns pe Marte (Mamici pentru Marte), ne-am minunat privind aventurile lui Rio si am ajuns chiar si in desert alaturi de Rango, in 2012 urmeaza sa ne revedem prietenii din Madagascar 3, sa luam parte la misiunile piratilor (Piratii! O banda de neispraviti) si sa intram in lupta alaturi de printese curajoase (Brave).

Happy Feet 2

Daca in Happy Feet 1 facem cunostinta cu Mumble, un pinguin care nu stie sa cante, in schimb danseaza step ca un dansator profesionist, pe 6 ianuarie il vom reintalni pe Mumble in Happy Feet 2, alaturi de prietenii lui, Gloria, Ramon si Lovelace, dar si Erik, fiul lui Mumble si al Gloriei care complica putin lucrurile.
Piratii! O banda de neispraviti

Suntem invatati cu piratii, regizorul seriei Piratii din Caraibe, Gore Verbinski a avut grija de asta si ne-a oferit constat filme cu pirati dornici de aventura, asa ca nu e de mirare ca in 2012 vom vedea si un desene animat care-l are ca protagonist pe piratul Captain si echipajul lui.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri