12:06, 13 Iunie 2012 publicat în Bebe 5 share-uri

La sfarsitul unei curse neobosite pentru micile victorii care ii ajuta sa se dezvolte armonios, 30 de bebelusi din toata tara au castigat marele premiu al Campionatului in Scutec.

Comunicat de presa

La sfarsitul unei curse neobosite pentru micile victorii care ii ajuta sa se dezvolte armonios, 30 de bebelusi din toata tara au castigat marele premiu al competitiei Pampers „Campionat in scutec”. In perioada 17 aprilie – 13 mai, peste 1000 de mame au demonstrat pasiunea pentru sport si talentul celor mici participand la provocari lansate de trei dintre cei mai iubiti atleti din Romania: Simona Amanar, Mihai Covaliu si Gina Gogean.

Citeste si:
5 sfaturi privind alegerea servetelelor umede pentru bebelusi
5 sfaturi privind alegerea...

Miercuri, 6 iunie, micii campioni au fost premiati in locul in care generatii de sportivi se pregatesc in fiecare an sa ia cu asalt podiumul Jocurilor Olimpice: Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani. In cadrul galei „Jocurile Mini – Campionilor Pampers”, Violeta Beclea, Simona Amanar si Gina Gogean le-au inmanat celor mici primele diplome si medalii pe care sa le aseze in vitrina lor cu trofee, in timp ce Pavel Bartos si psihologul Cristiana Haica le-au aratat celor mari cum se vede lumea prin ochii unui copil. Mihai Covaliu, cel de al treilea antrenor din concurs, le-a transmis mamelor un mesaj din cantonament, acolo unde se pregateste impreuna cu echipa masculina de sabie pentru Jocurile Olimpice de la Londra. De la eveniment nu au lipsit cadourile – surpriza si recomandarile expertilor Pampers pentru o dezvoltare sanatoasa a bebelusilor.

In perioada 17 aprilie – 13 mai, pagina de Facebook Lumea Mamicilor a fost arena pe care s-au infruntat trei echipe de parinti. Daca pentru mame antrenamentul a fost simplu, cei mici au avut nevoie de experienta unui antrenor de renume si de un echipament performant. Pampers Active Baby este scutecul care ii vine perfect micului campion, oferindu-i toata libertatea de miscare de care are nevoie pentru a profita de fiecare minut de joaca si a se dezvolta sanatos si armonios.
 

Citeste si:
Parpiro. O mască de calitate înseamnă un copil protejat.
Parpiro. O mască de calitate...

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri