19 Noiembrie 2012 publicat în Bebe 12 share-uri

Nou-nascutul poate prezenta semne neobisnuite, care ii pot ingrijora pe parinti. De la micile eruptii, pana la icterul neonatal, aceste semne sunt normale.

12 Cianoza extremitatilor

Nou-nascutul poate prezenta pentru cateva zile dupa nastere, o coloratie vinetie a pielii mainilor si talpilor, datorita imaturitatii sistemului circulator.

13 Cordonul ombilical

“Restul” cordonului ombilical al nou-nascutului cade in aproximativ 2 saptamani, la eliminarea lui putand fi observate, cateva picaturi de sange pe scutec.

Infectia de cordon ombilical este rara, semnele ei fiind : inrosirea pielii de la baza ombilicului sau plansul bebelusului atunci cand este atins in zona ombilicului.

va recomandam:

Cum arata un nou-nascut sanatos?

Icterul fiziologic al nou-nascutului

Laptele matern este cel mai bun!

Iritatia la scutec si candidoza bebelusului

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

articol de I.P


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri