Comunicat de presa

 


Pampers Premium Care - marimea 0 a fost atent proiectat, tinand cont de nevoile speciale ale pielii copiilor care la nastere au avut greutati mici. Roxana Rusu Pusca, medic pediatru, specialist Pampers, afirma:
"Pielea copilului prematur este mai subtire decat cea a unui copil nascut la termen. Cadrul medical trebuie sa aleaga scutece care sa protejeze pielea delicata a copiilor nascuti inainte de vreme. Scutecul trebuie conceput pentru a crea un microclimat care sa mentina o hidratare optima, adecvata pielii unui copil prematur.


Trebuie de asemenea avut in vedere faptul ca urina activeaza o serie de enzime ce se gasesc in fecale, generand un efect negativ asupra pielii copilului. De aceea, scutecul trebuie sa fie in masura sa faca fata in mod eficient acestor nevoi fiziologice, mai ales in cazul pielii sensibile a prematurului, reducand totodata contactul acesteia cu factorii iritanti continuti de urina si fecale".

Cele cinci beneficii ale protectiei de cinci stele de la Pampers Premium Care se refera la:
⋆Ultra ingrijire: disponibil pentru toate marimile, stratul exterior lasa pielea sa respire, iar lotiunea speciala din Aloe Vera (marimile 1-5) are un efect hidratant si protector asupra pielii celui mic.

⋆ Ultra uscat: tehnologia superioara Dry Max este clinic testata pentru a pastra pielea micutului uscata pana la 12 ore, in timp ce stratul tip fagure, disponibil pana la marimea 3, absoarbe scaunele moi.

⋆ Ultra subtire: cu pana la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient in protejarea pielii bebelusului.