26 Aprilie 2013 publicat în Bebe 54 share-uri

Somnul neintrerupt este extrem de important in dezvoltarea celor mici. Beneficiind de un somn de calitate in timpul noptii, micutii se trezesc binedispusi si sunt gata sa se bucure de momentele unice alaturi de parinti.

Medicul pediatru Roxana Rusu Pusca, expert Pampers, explica: „Tulburarea somnului celui mic, datorita intreruperilor dese, poate dauna atat dezvoltarii ulterioare a bebelusului, cat si armoniei familiale. Momentele in care cel mic urineaza sunt vulnerabile pentru ca trezirea este aproape inevitabila. Insa cu Pampers Active Baby, disconfortul nu este resimtit de bebelus, pentru ca absorbtia se realizeaza imediat, iar pielea ramane uscata si curata, timp indelungat”.
Pampers Active Baby reprezinta cea mai buna solutie de protectie a pielii bebelusului pe perioada noptii, pastrand pielea sanatoasa si uscata timp de 12 ore si asigurand tot confortul unui somn de calitate.

Pe langa stratul extra absorbant destinat perioadei de somn, Pampers Active Baby vine si cu:

• benzi laterale elastice care se intind sau contracta in functie de miscarile bebelusului, pentru o fixare ferma si, totodata, flexibila;
• material moale ca bumbacul care permite pielii sa respire;
• potrivire anatomica, asigurand o protectie imbatabila impotriva frecarii;
• lotiune protectoare din aloe vera.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Nu uita de servetelele umede Pampers Baby Fresh, pentru o senzatie de prospetime ca dupa baita, oriunde, oricand!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri